Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
cburlea

Loudspeaker Design CookBook

Recommended Posts

Scuze daca vi se pare offtopic, dar as dori sa shtiu unde gasesc asemenea carte...Mi se pare ca voi afla destule lucruri acolo...Nu am dat un titlu exact pentru ca nu shtiu autorul, dar cred ca oricare ar fi la fel de buna. Prin urmare, shtie cineva unde pot gasi asa ceva?[Totushi sa nu fie profesionala shi cu formule pentru ca nu sunt de specialitate!]Va Multumesc! :supz:

Link to post
Share on other sites

cartea ceea este scrisa de Vance Dickasondin pacate nu cred ca o gasesti in Romania

shi eu ce fac? cum pot obtine o carte macar asemanatoare aici in romania? sau cum pot intra in posesia acelei carti a lui Vance Dickenson?am cautat de-am inebunit pdf-uri...mc pentru raspuns!:)
Link to post
Share on other sites

[Totushi sa nu fie profesionala shi cu formule pentru ca nu sunt de specialitate!]

In acest caz ai ales gresit cartea.The Loudspeaker CookBook Design e dupa parerea mea cea mai buna carte de specialitate din acest domeniu, dar e plina de formule, pt ca altfel nici nu are cum sa fie, deci daca nu doresti asa ceva atunci nu e cartea potrivita pt tine. Daca vrei sa afli mai mult generalitati atunci cea mai buna cale de documentare e internetul dupa parerea mea.
Link to post
Share on other sites

shi vreau sa mai intreb ceva... (scuze ca divaghez de la subiect) daca pot gasi undeva dif-uri TESLA. Am shi eu shi am vazut pe site-ul: http://www.tvm-valmez.cz; exemplu: http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=8 ... l=1&catg=1! [modelul pe care-l am eu este ARN 567 :toimonster: din pacate depasit tehnic (deshi la parametri Fs=28Hz shi el are doar 165mm diam, shi doar MAX 15W)]

Deci unde le pot gasi shi totodata ash dori sa aflu shi parerea voastra!

Mie mi se par f.echilibrat construite... au un Xmax/Xmech f. mare, se dau shi grafice cu impedanta, etc!

Multumesc!

Link to post
Share on other sites

Face parte dintr-o carte mai complexa ce are ca subiect totul in materie de sunet si radio. Nu mai stiu in ce an e aparuta, dar oricum e foarte veche. Cred ca anii '50-'60...

1952
Link to post
Share on other sites

shi vreau sa mai intreb ceva... (scuze ca divaghez de la subiect) daca pot gasi undeva dif-uri TESLA. Am shi eu shi am vazut pe site-ul: http://www.tvm-valmez.cz; exemplu: http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=8 ... l=1&catg=1! [modelul pe care-l am eu este ARN 567 :toimonster: din pacate depasit tehnic (deshi la parametri Fs=28Hz shi el are doar 165mm diam, shi doar MAX 15W)]Deci unde le pot gasi shi totodata ash dori sa aflu shi parerea voastra!Mie mi se par f.echilibrat construite... au un Xmax/Xmech f. mare, se dau shi grafice cu impedanta, etc!Multumesc!

In Bucuresti, str.Maica Domnului, magazin VECTOR Electronic.
Link to post
Share on other sites

formule si grafice din plin. oricum, e foarte bine scrisa, daca te chinui putin reusesti sa intelegi! doar putin tre' sa te chinui!

Putin mai mult! Altfel intelegi cine stie ce !
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines