Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Loudspeaker Design CookBook


cburlea

Postări Recomandate

Scuze daca vi se pare offtopic, dar as dori sa shtiu unde gasesc asemenea carte...Mi se pare ca voi afla destule lucruri acolo...Nu am dat un titlu exact pentru ca nu shtiu autorul, dar cred ca oricare ar fi la fel de buna. Prin urmare, shtie cineva unde pot gasi asa ceva?[Totushi sa nu fie profesionala shi cu formule pentru ca nu sunt de specialitate!]Va Multumesc! :supz:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

cartea ceea este scrisa de Vance Dickasondin pacate nu cred ca o gasesti in Romania

shi eu ce fac? cum pot obtine o carte macar asemanatoare aici in romania? sau cum pot intra in posesia acelei carti a lui Vance Dickenson?am cautat de-am inebunit pdf-uri...mc pentru raspuns!:)
Link spre comentariu

[Totushi sa nu fie profesionala shi cu formule pentru ca nu sunt de specialitate!]

In acest caz ai ales gresit cartea.The Loudspeaker CookBook Design e dupa parerea mea cea mai buna carte de specialitate din acest domeniu, dar e plina de formule, pt ca altfel nici nu are cum sa fie, deci daca nu doresti asa ceva atunci nu e cartea potrivita pt tine. Daca vrei sa afli mai mult generalitati atunci cea mai buna cale de documentare e internetul dupa parerea mea.
Link spre comentariu

shi vreau sa mai intreb ceva... (scuze ca divaghez de la subiect) daca pot gasi undeva dif-uri TESLA. Am shi eu shi am vazut pe site-ul: http://www.tvm-valmez.cz; exemplu: http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=8 ... l=1&catg=1! [modelul pe care-l am eu este ARN 567 :toimonster: din pacate depasit tehnic (deshi la parametri Fs=28Hz shi el are doar 165mm diam, shi doar MAX 15W)]

Deci unde le pot gasi shi totodata ash dori sa aflu shi parerea voastra!

Mie mi se par f.echilibrat construite... au un Xmax/Xmech f. mare, se dau shi grafice cu impedanta, etc!

Multumesc!

Link spre comentariu

shi vreau sa mai intreb ceva... (scuze ca divaghez de la subiect) daca pot gasi undeva dif-uri TESLA. Am shi eu shi am vazut pe site-ul: http://www.tvm-valmez.cz; exemplu: http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=8 ... l=1&catg=1! [modelul pe care-l am eu este ARN 567 :toimonster: din pacate depasit tehnic (deshi la parametri Fs=28Hz shi el are doar 165mm diam, shi doar MAX 15W)]Deci unde le pot gasi shi totodata ash dori sa aflu shi parerea voastra!Mie mi se par f.echilibrat construite... au un Xmax/Xmech f. mare, se dau shi grafice cu impedanta, etc!Multumesc!

In Bucuresti, str.Maica Domnului, magazin VECTOR Electronic.
Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări