Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare amplificator dvd player onn


Guest bigbos

Recommended Posts

Guest bigbos

Salutare. As avea nevioie de putin ajutor. Am un dvd player stand alone onn ca marca. nu mai citeste nimic., dar nu asta e buba ca il schimb. Ideea e ca as vrea sa-l tr5aqnsform intr-un amplficator. As avea nevoie de schema electrica a lui, dar as vrea sa shimb si dvdul cu unu de la un calculator.eventual sa inlocuiesc partea de amplificare din el cu un amplif de 50 w, iar restul sa-l pastrez asa cume. iesiri etc.sfaturi ?

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Am un dvd player stand alone onn ca marca bine,dar ce model??

De schimbat si dvd-ul cu unul de calculator....este greu.

Sa inlocuiti partea de amplificare cu una de 50w ,la fel de greu. Trebuie in primul rand sa va ganditi la sursa de alimentare; este capabila sa alimenteze un kit de 50w?!?! si apoi...restul!!!!

Link to comment
Guest bigbos

MODELUL ESTE SW244A - DIVXHDMI DVD PLAYERMI-AR FI DE FOLOS O SCHEMA ELECTRICA A LUI SI O SCHEMA DE 2X50W STEREO PE INTEGRATE SA AIBA LOC IN CUTIE. SURSA DIN EL SCOATE 2X 12V, o tensiune pentru motoras si lupa. ideal ar fi sa folosesc toate iesirile de pe spate.

Link to comment
Guest bigbos

da. stiu .am cautat i eu.totusi...niste sfaturi?idei ceva ? de unde pot sa incep??o svema de 50w stereo cu integrat?ms

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines