Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Simeringuri masini de spalat

Guest gg74

Recommended Posts

Guest gg74

Ce marci de simeringuri vi s-au parut mai bune sau ce folositi cu rezultate bune.Eu de exemplu nu reusesc sa gasesc ceva bun pt Beko,Artic, mai mult de 6-12 luni nu rezista,cu tot cu cotele de rulment si bucsa simering refacute

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest bogdanbercu84

Nu cred ca are importanta de cine este fabricat acel semering.Ideea este sa fie montat corect semeringul dupa ce in prealabil a fost curatat axul central.Este interzisa curatarea cu solutii abrazive sau mai rau cu smirghel deoarece acel semering nu va rezista mult timp....

Guest laureti30

ce rulmenti folosesti?asa am patit si eu tot la 6-12 luni se ducea semering si rulmenti,am schimbat marca de rulmenti 6204-6203 cu rulmenti de 25 lei bucata,

Guest gg74

Cum spuneam am refacut cotele rulmentilor si bucsa pe care culiseaza simeringul,nu le-am curatat. Dar daca trebuie curatate tu ce metoda folosesti?

Guest gg74

ce rulmenti folosesti?asa am patit si eu tot la 6-12 luni se ducea semering si rulmenti,am schimbat marca de rulmenti 6204-6203 cu rulmenti de 25 lei bucata,

Folosesc doar rulmenti SKF,o marca destul de buna.Cu siguranta problema este la simeringuri de proasta calitate.Pe vremuri masinile Automatic romanesti foloseau simeringuri de la Fartec Brasov si mergeau peste 10 ani fara probleme