electronic4you Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Buna seara tuturor. Am un televizor panasonic tx-l26c10b la care nu am imagine deloc doar iluminatul fundal. Degeaba cuplez cablul de la furnizorul de televiziune, nimic, Nu se vede pe ecran nici ca as schimba posturile (ar trebui sa apare numarul de canal ) dar ledul palpaie pe televizor ca ar primi semnal de la telecomanda.Spuneti-mi va rog ce poate sa fie problema? Mentionez ca placa ( sursa) de alimentare functioneaza bine si schimbat cu alta tot asa face.Multumesc Link to comment
Toni Marginean Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 In primul rand verificati daca nu cumva ati apasat pe telecomanda alta functi in afara de cea de TV. Link to comment
electronic4you Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 nu este apasat nimic altceva. Orice buton apas pe telecomnanda nici un rezultat. Link to comment
electronic4you Posted May 10, 2012 Author Share Posted May 10, 2012 Nu functioneaza nici pe av. Link to comment
rares01 Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 mai mult ca sigur placa T-con defecta... Link to comment
Recommended Posts