kiras Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Salut! am si eu o problema..am un subwoofer de 50W si nu imi place cum se aude..daca,captusesc interiorul cutiei cu vata se mai reduc zgomotele acelea ciudate?? ..cu rescpect multumesc! Link to comment
cata_124 Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Daca acele zgomote sunt de la iesirea aerului prin portul br. trebuie sa maresti diametrul portului sa nu se mai auda fasaitul aerului la esire.Aerul are viteza prea mare daca este portul de diametru mic.Cel mai bine este sa precizezi ce fel de zgomot ciuat auzi tu, si dupaia poate sa ne dam cu parerea.Iar legat de captusirea peretilor din intrior este necesara la orice incinta fie ea de orice fel. Link to comment
Guest Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Salut! am si eu o problema..am un subwoofer de 50W si nu imi place cum se aude..daca,captusesc interiorul cutiei cu vata se mai reduc zgomotele acelea ciudate?? ..cu rescpect multumesc!Obisnuiti-va sa oferiti detalii complete despre produs (ex: marca/model/foto), precum si explicatii simptomatologice clare, conditiile in care se aud zgomote, tipul ansamblului, sursa de sunet, putere, corectiile de sunet, etc... faceti un efort, si nu luati la misto oamenii seriosi de pe forumul asta, cu mesaje d-astea, scrise la caterinca... Link to comment
kiras Posted May 6, 2012 Author Share Posted May 6, 2012 cu respect dar nu este la caterinca..cer iertare ca nu am fost mai explicit..difuzorul scotea sunetele ciudate..am rezolvat problema..vinovat era un condensator de 4700 uF de pe amplif..era mort...l-am inlocuit si totul este ok..oricum va multumesc..sanatate!! Link to comment
Recommended Posts