Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer


kiras

Recommended Posts

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Daca acele zgomote sunt de la iesirea aerului prin portul br. trebuie sa maresti diametrul portului sa nu se mai auda fasaitul aerului la esire.Aerul are viteza prea mare daca este portul de diametru mic.Cel mai bine este sa precizezi ce fel de zgomot ciuat auzi tu, si dupaia poate sa ne dam cu parerea.Iar legat de captusirea peretilor din intrior este necesara la orice incinta fie ea de orice fel.

Link to comment

Salut! am si eu o problema..am un subwoofer de 50W si nu imi place cum se aude..daca,captusesc interiorul cutiei cu vata se mai reduc zgomotele acelea ciudate?? :nas: ..cu rescpect multumesc!

Obisnuiti-va sa oferiti detalii complete despre produs (ex: marca/model/foto), precum si explicatii simptomatologice clare, conditiile in care se aud zgomote, tipul ansamblului, sursa de sunet, putere, corectiile de sunet, etc... faceti un efort, si nu luati la misto oamenii seriosi de pe forumul asta, cu mesaje d-astea, scrise la caterinca...
Link to comment

cu respect dar nu este la caterinca..cer iertare ca nu am fost mai explicit..difuzorul scotea sunetele ciudate..am rezolvat problema..vinovat era un condensator de 4700 uF de pe amplif..era mort...l-am inlocuit si totul este ok..oricum va multumesc..sanatate!!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines