Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Roler inductor


Recommended Posts

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vinde cineva aici: http://www.radioamator.ro/mp/read.php?m=40813&a=1

Curios este ca indica inductanta in functie de frecventa. Din cate imi mai aduc aminte din fizica de acu' 26 de ani, parlita aia de inductanta era proportionala cu numarul de spire (la patrat), lungimea bobinajului si invers proportionala cu sectiunea. Mai intervenea si o permeabilitate magnetica a miezului (in final era o poezie gen miuenpatratelsupraes). Frecventa n-am gasit-o in formula dar, avand in vedere ca-s doar injiner mecanic, nu-s la curent cu ultimele descoperiri ale fizicii.

O zi buna tuturor.

Link to comment

Vinde cineva aici: http://www.radioamator.ro/mp/read.php?m=40813&a=1Curios este ca indica inductanta in functie de frecventa. Din cate imi mai aduc aminte din fizica de acu' 26 de ani, parlita aia de inductanta era proportionala cu numarul de spire (la patrat), lungimea bobinajului si invers proportionala cu sectiunea. Mai intervenea si o permeabilitate magnetica a miezului (in final era o poezie gen miuenpatratelsupraes). Frecventa n-am gasit-o in formula dar, avand in vedere ca-s doar injiner mecanic, nu-s la curent cu ultimele descoperiri ale fizicii.O zi buna tuturor.

Autorul anuntului pare ca vrea sa comunice cum ca valoarea maxima e potrivita pentru banda de 3.5MHz si cea minima pentru 30MHz.
Link to comment
  • 4 weeks later...

Am de vanzare un roler inductor cu urmatoarele cracteristici:

- bobina diametru 39mm exterior x 55 lungimea; 16,5 spire x 2mm diametru cu-ag; izolatie calit

 

PRET: 100RON + taxe postale

CONTACT: 0724153747

 

Posted Image

Posted Image

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines