Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme sursa LG sasiu MC-64A


Guest geo42_2006

Recommended Posts

Guest geo42_2006

Am un tv LG sasiu MC-64A care cind il pornesc dupa doua secunde se opreste si intra in stend-by si miscarea se repeta de cite ori apas pe comanda pina da afara aproape din prima. Am scos finalul linii si am pus un bec si tensiunia B+ este de 113 V .Am mai schimbat din C-uri din sursa dar tot n-ui dau de rost.Am schimbat si condensatorii de pe bara de B+.Va rog poate cineva a mai patit asta..

Link to comment
  • Replies 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest geo42_2006

Am uitat sa va specific ca sursa nu sta nici pe bec se comporta la fel intra in st-by dupa doua trei secunde

Link to comment

nu la toate televizoarele comanda stby afecteaza sursa cum este la 11ak30;eu zic ca la acest sasiu(parca am mai raspuns candva) in stby tens de iesire este aceeasi,deci becul trebuie sa stea aprins altfel defectul este la cond din primarul sursei

Link to comment
Guest geo42_2006

am scris mai devreme un mesaj dar vad ca nu a ramas sau nu s-a incarcat.Am pus pin 22 de la procesor la masa si sursa porneste direct si ramine pornita cu bec pe ea -becul are 100w dar tensiunia pe dioda D 801 ramine de 34V in cele din urma am decuplat si alimentarea sunetului si tot asa deci cind fac comanda ledul se stinge si dupa 2-3 secunde se aprinde din nou .

Link to comment
Guest geo42_2006

Stimabililor nu am rezolvat nimik cu acest sasiu .Am tot schimbat C-uri si integrate de alimentare si tot nu sta pornit am decuplat tot ce duce la inalta si am pus becul la borna de +C814 sta aprins doar daca pun pin 22 (procesor)la masa. Dar de ce tensiunia ST-25V este de 32-34V am schimbat dioda D801 C804.Ma gindeam si la variantele spuse cu procesorul dar cum poate sa cada asa fara un scurt fara nimic/nu stiu ce sa-i mai fac.. :sparge: :sparge:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines