Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuirea DAC Audigy SE cu AK4393VF


radu8982

Recommended Posts

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Nu ai cum sa faci asta, la placa aia de sunet toata conversia este facuta de un chip specializat de la creative, nu are dac-uri separate. Si chiar daca ar fi avut dac-uri separate nu s-ar fi potrivit nimic pin la pin.Mai bine faci un DAC de sine stator, nu mi se pare foarte buna ideea de a modifica o placa de sunet.

Link to comment

Am vazut acest dac folosit la un kit cu intrare spdif,daca tias da placa de la statie cu dacu pe ea mi lai putea pune in functiune are pe ea de toate procesor de sunet operationale oricum procesoru nu ma intereseaza.Chestia e ca am dizlipit trei condensatori pe tantal si iam pus la o statie.Daca dau seria de la dacu la placa de sunet poti sa verifici daca se potriveste , oricum tot mai bine daca as face ceva extern ar fi riscu sa stric placa de sunet.Placa de sunet are dacuri externe.

Link to comment

Imi cer scuze ca fac atatea postari nu vreua sa deranjez pe nimeni,ce vreua sa spun e cred ca am gasit cum se face alimentarea dar problema care e , tot circuitul per ansamblu face convertire anlog digital si digital anolog, daca bag semnal din placa de sunet de calitate mai slaba nu sa sune mai slab sa nu e nici o problema.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines