Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legare senzori de fum la centrala Cerber C52


Guest teodosiu_mc

Recommended Posts

Guest teodosiu_mc

Buna ziua,Am un detector de fum Texecom Exodus OH/4W pe care as dori sa-l conectez la o centrala de efractie Cerber C52 pe o zona.Am legat firul rosu in AUX+ in centrala, firul negru in PGM1, am setat zona ca 24h incendiu si am setat intrarea PGM1 ca Sursa de alimentare detectori de incendiu.Problema este ca nu imi dau seama cum sa conectez firele de zona in detector si ce rezistente trebuie sa pun.Am inceract cu rezistenta de 1k intre bornele A si B din schema detectorului, am incercat cu rezistenta de 2.2k intre aceleasi borne, dar tot nu imi merge. Pe tastatura, zona este in continuu deschisa (led-ul este aprins) orice as face.Am atasat foaia cu datele detectorului in care sunt descrisi conectorii lui si alte informatii.Va rog sa imi dati o idee cum sa inchid zona si cum sa mai pun rezistentele ca sa imi functioneze normal.Multumesc.

post-66455-139829425329_thumb.jpg

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply
  • 2 months later...

Lasa PGMul .... este un mare rahat, ia AUX+ si GND pt alimentarea senzorului!Ai luat o zona si comunul te duci la senzor A respectiv B in serie conectezi o rezistenta de 2.2K si programezi zona ca fiind de incendiu sau tamper(armat/dezarmat va fi activ24h).

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines