Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ML-1640 Samsung


Guest

Recommended Posts

Imprimanta din titlu in urma unui upgrade de firmware nereusit a devenit ML-1660.Am incercat sa ii fac un uprgrade din nou cu cd-ul original dar imi apare mesajul "cablu usb intrerupt sau neconenctat".Are cineva vreo idee daca se mai poate face ceva in aceasta situatie?

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

teoretic ar trebui sa il vada daca se tine apasat pe butonul de pe imprimanta si se descide imprimanta de la on/off. Ledul incepe sa clipoceasca si atunci se poate face un update de firmware.....dar nu cred ca va merge cu cd-ul original.....probabil ati dorit sa il faceti sa mearga fara cip si ati gresit versiunea de fix-are a firmware-ului, in loc de 1640 ati luat de 1660. deci va trebuie un fix de 1640 si poate e ok.

Link to comment
Guest sorinmatei

La ML 1640 nu trebuie sa ii umbli la firmware, se "rezolva" problema chipului printr-o interventie (sunt) pe placa din spatele ei, de sub capac. Deci nu era cazul sa umbli deloc la acest lucru, pentru a face incarcarea mai ieftin. Daca ai gasit totusi firmware de 1640, pentru a face downgrade de la 1660, e bine sa fii f atent sa nu ai si alte aparate conectate prin usb la calculator.

Link to comment

La refill am facut strap intre pinii 1-4 si a fost in regula.Dupa multe beri icon_jook s-a intamplat intamplarea :cry: ...oricum va multumesc pentru raspunsuri.

Link to comment
Guest sorinmatei

La refill am facut strap intre pinii 1-4 si a fost in regula.Dupa multe beri icon_jook s-a intamplat intamplarea :cry: ...oricum va multumesc pentru raspunsuri.

Nu dispera! Cauta pe la cei ce sunt in domeniu, poate gasesti o placa formatter pentru modelul asta. Din seconduri, la care se duc alte chestii. Poate vei avea o surpriza placuta. Nu va fi ieftin, dar ai sanse sa salvezi imprimanta.
Link to comment
  • 5 months later...
Guest Panterik

Cine ma poate ajuta si pe mine sa identific rezistori din imagine, imaginea e a placii inprimantei samsung ml 1640, am rugat pe cineva sa imi sunteze pinii sa resetez imprimanta si a vrut sa imi puna un fir sa ramana suntat dar a dezlipit un rezistor si nu stiu caracteristicile sa il pot inlocui. Multam de ajutor

post-51594-139829511091_thumb.jpg

Link to comment
Guest Panterik

aha, multam de ajutor, eu credeam ca sunt rezistori, de amataor spre nestiutor. am sa caut sa cumpar si sa fac proba, daca nu poate gasesc o placa de la una prajita.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines