Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

dvd player modificare


Guest bigbos

Recommended Posts

Guest bigbos

Salutare. As avea nevioie de putin ajutor. Am un dvd player stand alone onn ca marca. nu mai citeste nimic., dar nu asta e buba ca il schimb. Ideea e ca as vrea sa-l tr5aqnsform intr-un amplficator. As avea nevoie de schema electrica a lui, dar as vrea sa shimb si dvdul cu unu de la un calculator.eventual sa inlocuiesc partea de amplificare din el cu un amplif de 50 w, iar restul sa-l pastrez asa cume. iesiri etc.sfaturi ?

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Esti sigur ca ai postat unde trebuie ?Acest subforum are ca subiect principal domeniul PRO de sonorizari .Din pacate pentru tine , Elforum nu se ocupa cu ghicitul in cafea , bobi sau in carti de tarot .Specific toate astea pentru ca nu ai precizat modelul , marca etc la aparatul pe care doresti sa-l modifici...Ceea ce doresti ar putea fi un bun subiect literar , categoria SF ...Oricum iti urez mult succes , cu siguranta vei avea mare nevoie !

Link to comment
  • 3 weeks later...
Guest bigbos

Modelul este onn made in england.Chiar nu siu unde as puteasa postez. aici m-i s-a parut mai plauzibiil.poate ma ajuti in acest sens.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines