bodyx Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Salutare la toti, ce parere aveti de amplificatorul MasterAudio DX1200, merita banii si inca ceva, are alimentare clasica sau in comutatie? Multumiri anticipate.. Link to comment
hpavictor Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Cat esti dispus sa platesti pe un aparat caruia nu ii cunosti caracteristicile tehnice ?In ce stare se afla : second hand , defect etc ? Link to comment
bodyx Posted April 20, 2012 Author Share Posted April 20, 2012 Amplificatorul vreau sa il iau de nou , ar fi pe canal 420W/8ohmi din specificatii. Link to comment
hpavictor Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 OK , dar cat esti dispus sa platesti ?Esti convins ca este pretul corect , si nu cumva achiti si taxa pe prostie ?Adica pe lipsa de informare... Link to comment
bodyx Posted April 20, 2012 Author Share Posted April 20, 2012 Cu tot respectul dar eu tocmai asta va intreb!!! daca merita sa il iau sau nu , stiti ceva despre el, sau alte informatii...Eu l-am gasit cu 2000 de roni... Link to comment
bodyx Posted April 21, 2012 Author Share Posted April 21, 2012 Multumesc de raspunsuri, mai astept pareri... Link to comment
Recommended Posts