Guest ICENEKMAN Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Dacà vrei sa faci ceva, incearcà, dacà nu-ti iese mai incearcà o data.....................panà iti iese.....................dar nu te da batut.Asa am facut si eu si nu m-am dat bàtut(si am ceva cablaje, piese, un circuit basculant astabil, si o sursa reglabila de tensiune 0-24 V Link to comment
BUGHIU Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Dacà vrei sa faci ceva, incearcà, dacà nu-ti iese mai incearcà o data.....................panà iti iese.....................dar nu te da batut.Asa am facut si eu si nu m-am dat bàtut(si am ceva cablaje, piese, un circuit basculant astabil, si o sursa reglabila de tensiune 0-24 V....si ??mai departe?? care era ideea?? doriti sa faceti acel ...stabilizator???sau ce?? Doriti schema??Nu am inteles ?!?!?! Link to comment
Dr.L Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Vezi ca sunt multe discutii pe forum...intai vezi exact ce ai nevoie! Nu prea vad ce poti face cu un stabilizator la eoliana Link to comment
Recommended Posts