Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor Radiotehnika


Guest Waroc

Recommended Posts

Guest Waroc

Salut. Am gasit acum cateva zile un difuzor de bass banuiesc de la o fosta boxa Radiotehnika. Modelul lor banuiesc ca era AC 35-1/AC35-201/AS-35-1 , ceva de genul asta , ele sunt din anii '80. Am tot incercat sa dau de modelul difuzorului(low-frequency - 30GD-1-25) sa vad ceva specificatii,dar nici urma de vre-un datasheet si as vrea cateva pareri daca as putea face ceva din el.

Link to comment
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply
Guest Waroc

E de 4 ohmi , e si intr-o stare destul de buna avand in vedere ca e facut in '78 si a stat prin magazii.As incerca sa fac un subwoofer cu el , dar nu am nici o idee cat de mare sa fac o incinta pentru el.Daca aveti sfaturi , idei , va rog ! Pana atunci eu ma pun pe documentatie si sa citesc threadurile importante , avand in vedere ca am experienta 0 in domeniu.

Link to comment
Guest Waroc

Multumesc mult pentru site-ul respectiv , am gasit si modelul difului (75GDN-1-4(8)-asta al meu e de 4ohmi) si cativa parametri thiele small. Acum sa ma mai documentez si mai astept si de la voi cateva idei ce as putea sa fac din el.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines