zoriken Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Salutare, am si eu nevoie de o indrumare, am un tv Spectra CTV2145 cu sasiu PW1672, a avut BV ars dar mai are un defect pe care imi este mai greu sa-l depistez: in partea de sus a ecranului apar dungulite fine 2 R, 2G, 2B apoi vreo 5-6 albe cred ca este vb de un condensator dar nu stiu unde sa-l caut exact. Imi puteti spune cam pe unde este , eventual care?Multumesc Link to comment
petreelectronic Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Tot in zona BV trebuie cautati electroliticii respectivi. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Hristos a inviat ! Vedeti schema aceasta de aici : http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... 2145M.html . Succes !! Link to comment
cristi71 Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 dupa descriere, pare sa fie condensatorul de boostrap ( cauza frecventa de ardere a finalului cadre) de regula are 100 micro si vine printr o dioda din alimentarea integratului final intr un alt pin ( cel de care aminteam , boostrap).daca schema corespunde ( cu cea din linkul dat de colegul Florin) schimbati C306. Link to comment
Recommended Posts