Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

depanare sistem genius 5.1

Guest marius1234

Recommended Posts

• Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iod2

4

• BUGHIU

3

• adyyo

1

• Ghiurcuta Bogdan

1

Ati verificat siguranta din spatele woofer-ului? Am patit si eu ceva de genul pe acelasi tip de sistem. L-am bagat in priza, a pocnit difuzorul de bas si s-a ars siguranta. Am pus una putin mai mare si nu am mai avut pb. de atunci. Sper sa fie asta problema.

E clar un integrat defect daca a puscat ceva :)TDA7294??Mai mult ca sigur ca nu o sa mai reusesti sa citesti ceva pe el.Sau mai intra in scurt condensatorii de deparazitare pusi in paralel pe diodele redresoare.

Guest marius1234

L-am dus la un electrician si a zis ca s-a ars integratul si nu gaseste piesa sa o comande pt ca e made in china ceva de genu.

L-am dus la un electrician si a zis ca s-a ars integratul si nu gaseste piesa sa o comande pt ca e made in china ceva de genu.

Incercati la un ...electronist; la electrician....mai greu!!!S-a ars integratul...; dar care,ca sant mai multe!!! :sparge:

Ultima oara cand am reparat eu un Genius d-asta, avea in scurt mizeriile alea de conzi, care-s plantati in paralel cu diodele redresoare... i-am schimbat, am schimbat siguranta, si merge impecabil si astazi, dupa 2 ani.Mergi la un electronist, sa faca o diagnoza corecta... altfel, pierzi vremea cu vorbe goale...

Guest mybambucha

Buna searaAm un sistem genius SW-HF5.1 5000 si am o problema cu subwooferul. Intr-o zi am auzit o pocnitura in cutia subwooferului si de atunci nu a mai mers deloc bass-ul. Celalalte iesiri merg perfect. Care ar putea fi cauzele?Multumesc!