Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Brad,panel sau tei


Recommended Posts

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest berti

Atunci nu prea ti-l recomand, pe vremea aceea adezivi erau cam prosti (se furau substentele in draci), risti sa-ti apara zbarnaieli din cauza dezlipirii funirului de pe unele sipci dupa o perioada de utilizare. Cel mai recomandat ar fi MDF-ul. Dar daca panelu-i moca, nici n-are rost sa intrebi, da-i drumu si vezi ce iese, ca doar n-ai nimic de pierdut... doar cateva ore de munca!

Link to comment
Guest berti

Ai vazut ce simplu a fost... :smt003 Macar pune vreo 2 poze sa se convinga si alti forumisti! Ca panelu nu-i bun de nimic, nici macar de mobila :toimonster:

Link to comment

Sa umblu dupa bluetoth pt ceva ce nu mi-a iesit :smt003 neah...Lasa ca pun poza cu ceva ce o sa-mi iasa :finga: Si atunci poate pun si asta cu panelu :goodman:Deocamdata astept de cati L sa fac incinta :smt003 sper ca nu mai astept mult :smt003P.S deci incinta cu panelu la inceput pare SOLIDA...dar dupa cateva teste de bass ... il i-a mama dreq (scz de limbaj) :rock:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines