Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SONY TRINITRON KV-32WS2U osd necorespunzator


Recommended Posts

Oops! Am facut-o de oaie!

Avand tv-ul de mai sus venit din Anglia s-a pus problema sa-l adaptez la conditiile de la noi.Experienta mea cu Sony este practic nula, acesta fiind primul aparat pe care am pus mana, asa ca m-am apucat sa caut calea de acces spre meniul service, aparatul mergand doar in UIF si pe norma I.Am gasit documentatie pentru modele asemanatoare, am intrat in meniu, dar n-am putut modifica nimic, asa ca ce mi-am zis eu? Hai sa-i reinitializez memoria.Zis si facut.Ideea a fost numai partial buna, intrucat acum am posibilitatea sa-i modific standardul, receptionez tot ce trebuie, dar OSD-ul nu mai merge decat cu culori denaturate si cu caracterele cam ca un teletext cand e semnalul slab.Mai mult, cursorul nu prea poate fi controlat, iar in modul user nu mai exista din meniu decat optiunea de selectare a limbii.In rest, tv-ul functioneaza cu sunet, imagine si geometrie impecabile.

Rog pe cei mai priceputi decat mine sa ma ajute sa rezolv aceasta spinoasa problema.Presupun ca va trebui rescrisa memoria, ceea ce nu mi-ar placea, intrucat n-am aceasta posibilitate si nici softul necesar.

Link to comment
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines