Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schimbare sasiu


Recommended Posts

Am o rugaminte la dumneavoastra ,doresc sa schimb sasiul 11AK30S-2 ,acest sasiu este rupt in multe locuri si nu se poate repara ,si are tensiunea U1 115v tub normal . Sasiul cu care dorec sa inlocuesc este 11AK30A14 si tensiunea U1 este de 129V pentru tuburi plat .Se poate schimba sasiele intre ele sau NU sau trebue ceva modificat .ce parere aveti?? Va multumesc .

Link to comment
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Se poate schimba usor adica in felul urmator.Luati traful de le cel cu 115V si rezistenta R817 de pe acelsi sasiu si gata U1 va deveni 115V si alte probleme nu vor fi.Daca dimensiune orizontala va fi aiurea schimbati si condul de recuperare de pe sasiul spart.Restul dimensiunilor din service.

Link to comment

Va multumesc foarte mult domnule Dan,pentru ideie, voi schimba trafo , dar mai am o mica rugaminte . Pe sasiul 11AK30A 14 imi lipsesc doua diode D616 - D619 in schema scrie BZT55C20 amble diode . Cu ce diode se inlocueste ?Va multumesc .,

Link to comment

NU stiu daca fuctioneaza corect TV-uj fara acste diode sau daca ajuta la protectia lui BU ,dar va spun serios ca in majoritatea TV-uri cu sasiul 11AK30 am intilnit cu aceste diode NU am intilnit fara diode in baza lui BU .Dar totusi va multumesc foarte mult .

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines