Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut coleg[i] de tura prin august, in Fagaras sau Bucegi


sin

Postări Recomandate

Uite cam tarzior vad topicul asta. :jytuiyu Eu unul sunt amator. Si am si timp... tot timpul din lume. Singura perioada prohibita ar fi asa, cam de pe la jumatea lui iulie pana la sfarsitul lui august, dedicata indeobste vacantelor cu famelionu'.Eu am halit cam 70% din muntii din RO- Apuseni, Parang, Retezat, Fagaras, Bucegi, Ciucas, Piatra Mare, Piatra Craiului... n-am prea fost incolo, spre Moldova, cum le zicea la Jografie? Carpatii Orientali. Acum vreau sa ma duc pe Mont Blanc (ma cam invart prin tara cu pricina) si ma gandeam, initial, sa bag ceva antrenament. Numai ca acum in august i s-a nazarit fomeii (la munte fiind) sa urce cu copiii sa schieze pe ghetzar (3200-3600 metri). Cum telefericul era cam 30 de euro, iar schiul tot pe-atat, am decis sa urc per pedes. Zis si facut: de la 1600 la 3200 metri in 5 ore. Fara niciun antrenament, nici macar urcat pe scari la hotel. La coborare am trisat, am luat telefericul (sus imbarcarea era la liber, fara niciun control). Asa ca am renuntat la ideea acelui antrenament, avand in vedere ca excursia pe MB va fi asa, de voie: 2-3 saptamani.Dar un Fagaras cap-coada ar corespunde. Singura chestie: sa nu-l facem pe fuga. Sa-i alocam macar, acolo, 10 zile (fara cele de acces si retragere). Vreau sa ma bucur, sa admir, sa ma opresc asa, dup'amiaza (4-5), sa fac baie intr-un lac, sa halim, sa palavragim, nu sa dam usa de perete la refugii la 10 noaptea si sa plecam la 7 dimineata (apropo, mai sunt refugiile, sau le-a luat dracu si pe ele?)Eu sunt dispus chiar si de mai mult- sa-l legam cu Iezeru', cu Craiu'.... Atata tot, sa-l facem prin iunie- inceput de iulie sau in septembrie, din motivele aratate mai sus.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Am mai fost iarna, cu echipament de imprumut sau fara- cam nashpa, am fost odata in Crai si era sticcccla in creasta, n-aveam coltari, n-aveam piolet, puteam sa alunec de sa ma duc paaaana'n Ungaria la Beleshpoolo. Frecusuri prin zapada cu zloata mustind in bocanci, aia e curent- pot spune ca niciodata nu am avut bocanci in care sa nu-mi intre deloc apa- se fabrica asa ceva? :nas: Bine, adica la un pret decent, nu sa-ti vinzi un rinichi.Pana la MB o sa fac rost de toate alea.

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări