Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv beko 100hz


Recommended Posts

acest tv beko cu diagonala mare ,pe 100hz imi face problemecand l-am desfacut am gasit unul din pinii bobinei de pe baleajul orizontal in aer,am mai gasit bobina de pe corectia E-w arsa o rezistenta R516 arsa(nu se vedea valoarea)si un TZ BDX53C ars(C-E scurt)am inlocuit toate aceste piese dar imi iese fum din R516,eu am puso de 10 ohmimodel tv:29BZT17-SXS 100Hzsasiul crd ca este :za1.190-08are cineva o schema pt acest tv?sau cateva indrumari la ce ar mai putea fi defect?

Link to comment
  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

am luat o bobina dupa alta sasiu mai vechi(nu semana deloc cu bobina arsa) ,am lipito acolo si cand am pornit tv-ul s-a ars r536.ce diametru are sarma pentru a reface bobina veche?pot sa o bobinez pe un alt supor?bobina veche era incinsa si am aruncato.

Link to comment

Era bine sa pastrezi miezul vechi.Cauta ceva asemanator pe ce sa bobinezi.Daca bobina cu care ai incercat este tot bobina de EW nu trebuia sa iasa fum chiar daca geometria era dereglata.Mai ai ceva defect acolo.Ori ceva cond intrerupt ori ceva dioda dusa.

Link to comment
  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines