Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Panasonic TX- L32U3E, Luminozitate, imagine mai buna?

Guest bogdancornel

Recommended Posts

Guest bogdancornel

Salut!Am primit cadou un TV Panasonic LCD TX-L32U3E. Personal nu as fi cumparat marca asta data fiind imaginea intunecata pe care o reda. Am incercat in fel si chip sa ii reglez imaginea astfel incat sa se poata vedea decent. Nu atinge nici pe departe calitatea Samsung-urilor. L-as vinde cu mare drag insa fiind cadou... Ziua s-ar vedea ceva mai binisor, insa noaptea e jale. Banuiesc ca ar avea vreun senzor care diminueaza luminozitatea ecranului sau nu are deloc! Rugamintea mea este daca are cineva vreo idee isteata, cum as putea sa imbunatatesc/shuntez/luminez mai mult imaginea acestui model de televizor!? Multumesc in avans pentru orice sugestie inteligenta!

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tntgarbage

1

daca ar avea acel senzor de care spuneti, ar trebui sa-l regasiti ca optiunesi in meniul tv-ului cu posibilitatea de on/off.inteleg ca e vorba de un cadou, dar vorbim despre un tv nou-nout ?daca da, faceti comparatie cu un alt panasonic L32U din magazin, ca saputeti trage o concluzie daca e ceva defect sau asa se vad toate.daca din tot ceea ce mai sus spus nu puteti schimba in bine calitatea imaginiiprobabil ca v-ar trebui un alt display (nu stiu ce are montat al dvs.) mainou si implicit (poate) mai performant.una din diferentele majore o constituie clasa displayului si faptul ca la samsungLG, nu la panasonic, inafara parametrului de luminozitate mai exista si un reglaj al iluminarii (care regleaza intensitatea fascicolului din neoane.numai de bine

Guest bogdancornel

daca ar avea acel senzor de care spuneti, ar trebui sa-l regasiti ca optiunesi in meniul tv-ului cu posibilitatea de on/off.inteleg ca e vorba de un cadou, dar vorbim despre un tv nou-nout ?daca da, faceti comparatie cu un alt panasonic L32U din magazin, ca saputeti trage o concluzie daca e ceva defect sau asa se vad toate.daca din tot ceea ce mai sus spus nu puteti schimba in bine calitatea imaginiiprobabil ca v-ar trebui un alt display (nu stiu ce are montat al dvs.) mainou si implicit (poate) mai performant.una din diferentele majore o constituie clasa displayului si faptul ca la samsungLG, nu la panasonic, inafara parametrului de luminozitate mai exista si un reglaj al iluminarii (care regleaza intensitatea fascicolului din neoane.numai de bine

Mii de multumiri! Cred ca i-am dat de cap. Da, tv-ul este nou.Pe un alt forum am descoperit ca televizoarele Panasonic au un menu service ascuns. Am cautat pe net si am gasit: http://www.hometheatershack.com/foru...rs-viewed.html
In sfarsit nu mai ma dor ochii chinuindu-ma sa ma uit la TV. Respectele mele!
  • 1 year later...
Guest bogdancornel

Intrarea in service MENU se face astfel:- apasati continuu pe butonul Volum minus al TV si cu cealalta mana apasati de trei ori tasta ZERO de la telecomanda- odata intrati in meniu apasati tasta 2 si cautati cu tastele 3 sau 4 comanda Back-light si ajustati- insa pentru luminozitate mai accentuata cautati comanda VCOM si ajustati dupa preferinte (personal am ales 1A9) - dupa ajustari apasati OK pentru scrierea in memorie a alegerii facute - pentru iesirea din service MENU inchideti televizorul din butonul de retea amplasat pe TV.Cam asta e tot! Astfel am reusit sa scap de imaginea intunecata de pe LCD Panasonic.