Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

C15-300MB SAU HP-18W ori E15-200S Sau HP-15W!????

Guest furtunaperfecta

Recommended Posts

Guest furtunaperfecta

Pt un amplificator de 150W/ 4ohmi si ~100W/ 8ohmi care din difurile astea C15-300MB SAU HP-18W (ori ca si pret scazut-calitate E15-200S Sau HP-15W!????) este mai bun si care suporta cu adevarat puterea asta a amplifului ca peste tot unde am cautat numai minciuni gasesc cu adevarata putere a difului!

1. Intrebarea e daca toate 4 difuri suporta 150-100W reali?

2. Si care din cele doua categorii de difuzoare mi le recomandati(din: C15-300MB SAU HP-18W si care dintre astea: E15-200S SAU HP-15W)???? [/img]

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest furtunaperfecta

Toate fac fata cu brio la amplif de 100W.La ce vrei sa le folosesti?In casa sau sonorizari in spatii mari?Le folosesti ca si subwoofere?

Ok mersi cu una am lamurit-o! Ce sa zic o sa le folosesc mai mult in casa si cine stie poate si in spatii mult mai mari depinde de ocazia pe care o s-o am? Da ar fi si o varianta sa le folosesc ca si subwoofere, desi numai cel de 18" este subwoofer!?
  • 2 weeks later...