Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

saba m511et

Recommended Posts

Aest tip de tv care are descarcari in tub ,deci tub tefect , care are tub A48EAX13X701.Am doua tuburi A48KRD89X10 si A48KCS12XX,as putea sa pun unul din aceste tuburi in locul lui,si daca da care ?Trebuie sa las bobinele de la saba sau las bobinele care sunt pe tuburi?

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Mai Petrica, dupa cum au spus dl Dan si dl Toni nu prea e bine sa schimbi deflexiile(afectezi puritatea si convergenta); lasa-le pe cele originale si probeaza ambele tuburi; s-ar putea sa ai probleme cu dimensiunea pe H, dar asta se jongleaza din C-ul de recuperare sau cel de sarcina(serie cu deflexia).

Mare importanta! La orizontal cele doua fire inversate duc la citirea scrisului in oglinda iar la vertical imaginea rasturnata. Asta nu e o problema ca inversati firele intre ele.Dar nu cumva sa legati bobinele de la vertical la orizontal si invers!

Soclul sa potrivit ,tub care l-am montat are un pin primul de langa pinul izolat in partea de sus in plus fata de tub original dar nu merge nicaieri deoarece nu are facuta nici un fel de legatura pe placa.Cel cu soclu alb este originalul iar cel cu albastru este tub nou.

post-32617-139829397557_thumb.jpg

post-32617-139829397559_thumb.jpg

• 3 weeks later...

Mai e o problema cu acest tv,la apasarea consecutiva a butonului ch+ de pe tv imi apare:canal 1,2,3,AV,AV-S si se repeta daca apas in continuare,daca apas de la telecomanda ch+ imi apare canal1,4 si se repeta iar in partea stanga jos imi apare un "p" care nu dispare de pe ecran.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines