alexdaniel Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Acest tv nu are imagine, nu lucreaza trafu de inalta, (bu 808dfi) este bun, tensiunile sunt bune.Am masurat pe linga traf diodele rezistentele sunt ok.Cate odata se deschide sta cu imagine vreo 10 secunde dupa care am numai sunet.Este Sasiu 11ak30.Un sfat va rog mult. Link to comment
Toni Marginean Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Din moment ce merge uneori 10 secunde inseamna ca nu aveti componente defecte. Refaceti cu atentie lipiturile din zonele calde, adica sursa, BO si la placa TK (la filament indeosebi). Link to comment
alexdaniel Posted March 4, 2012 Author Share Posted March 4, 2012 Tot la fel.Am refacut si tot nu am deloc Inalta traf linii. Link to comment
Toni Marginean Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Daca tensiunea +B ramane pe finalul linii verificati daca aveti impulsuri H. Link to comment
alexdaniel Posted March 4, 2012 Author Share Posted March 4, 2012 Multumesc de sfat.Caz rezolvat. Link to comment
Recommended Posts