Guest mushi Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Am un TV crt Universum FT81015 cu sasiu 11AK28-10 cu finalul linii plesnit.Am masurat la rece componentele din jur par OK.L-am inlocuit si l-a strapuns instantaneu.Ma poate ajuta cineva cu o schema sau cu un sfat?Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Lasa mail in PM si'ti trimit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLORIN IORDACHE Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Va salut ! Vedeti daca va ajuta aceasta schema atasata de mine.Succes !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Condul de recuperare este primul suspect in astfel de cazuri,apoi U1 marit,traf de linii,comanda final linii.Cam in ordinea asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mushi Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Sincer sa fiu am banuit trafo inca de la inceput.L-am cautat, dar nu l-am gasit.Cel putin la firmele pe al caror site am intrat nu-l aveau nici macar la comanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.