coman ion Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Va salut stimati colegi!Am o ciudatenie de tv cu dvd ,marca BRATZ model 360124UK,nu am gasit ceva ce ar aduce a sasiu notat pe el si are urmatoarele componente :-procesor smd M37160M8H-111FP-jungla smd M61266- fus K2955MTvul functioneaza dar are doar norma I.Fus-ul ,la prima vedere ar trece si normele bg si dk asa ca trag nadejde ca daca le bag din service treaba e rezolvata.Problema e cum intru in service si cu ce ca nici telecomanda originala nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Citeste dumpul ataseaza-l si maine dimineata il modific eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raileanu florin Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 e asemanator?? cu norma am avut si eu probleme si am pus alta memorie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Daca nu are telecomanda si nu poate intra in service se complica cu alt dump.Putin probabil sa nimereasca geometria buna.Se modifica dumpul original. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coman ion Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Dl Raileanu-nu seamana deloc tvul,telec nu stiu.Dl Dan-ma ocup maine de dump.Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raileanu florin Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 eu am gasit memo direct functionala de la un denver tot cu dvd si mia mers acum imi vine sa imi dau cu pumni in cap ca nu am salvat dimpul Link to comment Share on other sites More sharing options...
tehtronics Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Florin ti-a indicat telecomanda care merge(GTV34R3DVD) ...nu te uita la aspectul tv-ului din poza.Memoria...ti-o rezolva Dan(un 05 unde trebuie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coman ion Posted March 5, 2012 Author Share Posted March 5, 2012 Va salut din nou!Revin asa tarziu pentru ca azi la prima ora am reluat lucrul la acest tv.Am folosit toate informatiile trimise de colegi.Am pus memorie goala si au aparut 4 norme active in schimb geometria si culorile erau varza.Informatia cu octetul 05 a fost esentiala.Daca 05 (adica 00000101) codifica normele bg si dk inseamna ca in memoria noua scrisa automat de procesor cu 4 norme trebuie sa am un octet 0F si la aceeasi adresa in memoria originala cu o norma sa fie un octet cu un singur 1 adica 02 sau 08.Bagand cele 2 binuri in Compare files si urmand logica de mai sus am gasit, cam dupa 4 incercari,adresa la care trebuie bagat 05.Deci cu informatiile trimise de colegii de mai sus-sa traiasca-si cu putina bunavointa am rezolvat.Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.