fane Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 la tv-ul din titlu am probleme cu sursa .sursa e model LIEN CHANG AIVP-0026 REV:Fam inlocuit c-urile din secundar, si am dus pe partea de inverter un ci.pe care nu il pot identifica din cite stiu sint perechi doua mos canal n si doua mos canal p pe capsula, as avea nevoie de o schema la sursa asta si eventulal de unde as putea procura integratele. Link to comment
elmar Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 schema sursei este atasata de mine AICI Link to comment
fane Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 asta e schema multumesc pt ajutor ,nu stiti de unde as putea face rost de ao4606?? Link to comment
Vas Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Eu am luat la 7 lei,la noi in Satu Mare. Link to comment
tehtronics Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 contacteaza-l pe userul "cristronic"... Marfa de calitate si preturi super. Link to comment
stefanion Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 salutare! am un lcd orion cu aceasta sursa; AIVP-0026, am arse 2 integrate U304 si U305, si 2 conzi ,care i-am inlocuit, intrebarea mea este : -daca pe placuta sursei am gasit P2803NVG , - in schema este AO4606, -eu la magazin am gasit IRF7319 , se poate inlocui cu cel din urma ? , din datasheet eu zic ca da, astept un raspuns autorizat, si daca este da, urmatoarea intrebare: integratele U301 si U302, care sunt bune pot sa ramana? nefiind irf. va multumesc! Link to comment
Recommended Posts