johny Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Salutare!Am o problema cu aceasta masina de spalat.O pun la orice program si nu mai pleaca ,nu primeste apa-la programul de stoarcere e la fel de linistita, nu evacueaza,nu invarte cuvaAti putea sa ma ajutati cu ceva informatii,schemaAs incerca sa-i scriu si un soft nou daca ma ajuta cineva cu un DUMP.Va multumesc anticipt! Link to comment
realconstruct Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Am 2 intrebari :- in mometul alimentarii si inchiderii hubloului se aude cum comuta zavorul ?- de cati ani functioneaza masina ? Link to comment
johny Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Nu primeste comanda de inchidere a zavorului.Are cam 6 ani de functionare.As avea nevoie de un soft pt acest model. Link to comment
realconstruct Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Nu ai nevoie de soft.Verifica carbunii de la motor, daca sunt OK atunci aprofundeaza pe placa. Link to comment
johny Posted March 2, 2012 Author Share Posted March 2, 2012 Cand sunt dusi carbunii,incuie usa si trage apa, apoi.....Am scris un soft de la un model diferit de masina si functioneaza ,doar ca nu respecta programele.Acum sunt sigur ca trebuie un soft. Ma puteti ajuta? Link to comment
Recommended Posts