Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA2030 probleme


Recommended Posts

Salut!Am schimbat un TDA2030 la un sistem microlab cel de bass dar problema e ca se aude un brrrum puternic alimentarea este simetrica-12/+12 5A daca scot gnd de la alimentare se aude un brrrum mai incet iar daca pun gnd-ul sare membrana de la boxa cu gnd pus pe iesirea de subwoofer apare 7v :speriat iar fara gnd de alimentare pus am 200mVTDA-ul este bun l-am luat dintr-un genius si merge fara probleme sa fie ceva de pe alimentare? :sparge:

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

nu stiu ce sa zic , dar parerea mea e ca nu e tocmai bun.. daca de exemplu , finalul ce l-ai pus acuma are sensibilitatea de intrare mult mai mare va fi mai "zgomotos" , posibil sa ai si un brum pe care-l amplifica ,verifica sa nu ai bucle de masa.. ce legaturi ai mai facut in el ? sa nu fi uitat sa legi masa pe undeva..

Link to comment

Am verificat conzii sunt buni cei de pe bara de alimentare dar cred ca integratul de filtru nu mai e bun pe pinul 8 fata de masa nu mai am tensiunea de 10v cum aveam inainte doar pe pinul 4 am -10v :) poate fac alt montaj cu tda2030 maine dupa ce vin de la scoala celelalte 2 integrate pt boxele de inalte se aud si merg bine dar bassul e la pamant si nu se explica decat filtrul :)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines