Guest MaxiValau Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Salut, am mare nevoie de schema pentru Sony KDL-S32A12U. Va sunt foarte recunoscator daca imi veti da un atasament sau link de unde sa o pot downloada Editat de Madalina:modificare nume subiect Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Buna seara ! Dati si dvs un click aici : http://elektrotanya.com/sony_klv-s23a10 ... nload.html si luati service manual . In dreapta jos pe pagina respectiva, apasati pe <> Succes !!! Link to comment
Guest MaxiValau Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Multumesc!!Acum, daca stie cineva: De ce se aprinde ledul de 5 ori, fara ca ecranul sa se lumineze deloc? Link to comment
adi sony Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 In service manual trebuie sa aiba si erorile tv-ului ,in toate manualele Sony sant trecute si erorile ce le afiseaza tv-ul.Daca e o simpla schema ,e o problema . Link to comment
FLORINV69 Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 05 DC Alert Protection Error!ceva probleme pe sursa. Link to comment
Guest MaxiValau Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 @adi sony: Cautasem si aseara, dar din lipsa de timp m-am uitat repede peste toate cele 117 pagini si nu vazusem. Acum dupa ce ai zis tu m-am uitat mai atent si am gasit acelasi lucru pe care-l sustine FLORINV69 : DC Alert Protection Error. Daca gasesc problema va tin la curent. Multumesc pentru ajutor ! Link to comment
FLORINV69 Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 verifica D6903 si R6304 de pe sursa! Link to comment
Guest MaxiValau Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Imi cer scuze ca nu am mai postat pe aici, dar pana acum nu l-am desfacut din lipsa de timp. Acum putin timp am cautat cele doua piese pe sursa: D6903 si R6304 dar nu gasesc niciuna. Imi puteti spune mai exact unde se afla acele doua piese? :)Ps. Tot ce am gasit promitator a fost D6304 care masoara bine. Link to comment
Recommended Posts