Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum leg un sistem 5.1 la pc


Guest amerikanu007

Recommended Posts

Guest amerikanu007

Buna ziua.Am un sistem audio 5.1 philips spa2602 si nu stiu cum sa l leg la pc k sa se auda 5.1. In spate are urmatoarele mufe:RR-RL. FL-FR SI CENTRE-SUB iar eu la pc am line in, mic si mufa aceea verde unde bag boxele.Cum trebuie sa duc cele 3 mufe de la sistem la pc?Daca ma poate ajuta cineva astept un raspuns.Va multumesc!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

PC-ul poseda placa de sunet 5.1? Cele trei mufe de pe spate(vernil, roz, albastra) pot reprezenta intrarile/iesirile unei placi stereo, sau doar iesirile unei placi de sunet 5.1.Presupun ca e o placa de sunet on-board, altfel, daca e pe PCI, e sigur doar stereo.

Link to comment
Share on other sites

Guest amerikanu007

poi a mai mers odata acest sistem pe placa mea de sunet si se auzeau toate boxele.dar acum nu stiu cum sa mai bag cele 3 iesiri din sistem in calculator k sa se auda iar

Link to comment
Share on other sites

Guest amerikanu007

am pus poze cu placa mea de sunet si cu iesirile din sistem.eu am 3 cabluri si toate 3 care intra in pc au culoarea verde si de aceea nu stiu cum sa le bag.

post-64790-139829393965_thumb.jpg

post-64790-13982939397_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest IsLucian

Salut.Asa am si eu pe alt pc.Daca chiar e 5.1, trebuie sa ai din driver-ul placii de sunet(a ta vad ca e onboard) de setat iesirile.Asta specific, daca e 5.1.Si pe fiecare din alea din spate o sa ai doua(de exemplu, spate :stanga dreapta, iesire pe mufa de microfon, fata :stanga dreapta mufa de intrare line, front si sub pe mufa de iesire normala).O sa mai ai nevoie de niste mufe adaptoare(2 lei una parca, sau sa-ti faci tu) jack 3.5 to rcaDaca se poate sa-mi spui modelul placii de baza sau al celei audio.Sau daca vrei, da la privat un id de messenger si te ajut acolo.Asta daca spui ca ti-a mai mers 5.1 :)(si sa ma scuzi de intarziere, nu prea pot sa intru tot timpul :jytuiyu )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines