Guest amerikanu007 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Buna ziua.Am un sistem audio 5.1 philips spa2602 si nu stiu cum sa l leg la pc k sa se auda 5.1. In spate are urmatoarele mufe:RR-RL. FL-FR SI CENTRE-SUB iar eu la pc am line in, mic si mufa aceea verde unde bag boxele.Cum trebuie sa duc cele 3 mufe de la sistem la pc?Daca ma poate ajuta cineva astept un raspuns.Va multumesc! Link to comment
Spitfire Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 PC-ul poseda placa de sunet 5.1? Cele trei mufe de pe spate(vernil, roz, albastra) pot reprezenta intrarile/iesirile unei placi stereo, sau doar iesirile unei placi de sunet 5.1.Presupun ca e o placa de sunet on-board, altfel, daca e pe PCI, e sigur doar stereo. Link to comment
Dr.L Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 daca e pe PCI, e sigur doar stereo.Poate doar daca placa e o veritabila antichitateIn rest,toate sunt 4.1 sau 5.1! Link to comment
Guest amerikanu007 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 poi a mai mers odata acest sistem pe placa mea de sunet si se auzeau toate boxele.dar acum nu stiu cum sa mai bag cele 3 iesiri din sistem in calculator k sa se auda iar Link to comment
Dr.L Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Pai nu au culori specifice sau nume sau simboluri?Pune poze clare cu ele...ca asa nu stim noi ce ai tu acolo! Link to comment
Guest amerikanu007 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 am pus poze cu placa mea de sunet si cu iesirile din sistem.eu am 3 cabluri si toate 3 care intra in pc au culoarea verde si de aceea nu stiu cum sa le bag. Link to comment
Guest IsLucian Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Salut.Asa am si eu pe alt pc.Daca chiar e 5.1, trebuie sa ai din driver-ul placii de sunet(a ta vad ca e onboard) de setat iesirile.Asta specific, daca e 5.1.Si pe fiecare din alea din spate o sa ai doua(de exemplu, spate :stanga dreapta, iesire pe mufa de microfon, fata :stanga dreapta mufa de intrare line, front si sub pe mufa de iesire normala).O sa mai ai nevoie de niste mufe adaptoare(2 lei una parca, sau sa-ti faci tu) jack 3.5 to rcaDaca se poate sa-mi spui modelul placii de baza sau al celei audio.Sau daca vrei, da la privat un id de messenger si te ajut acolo.Asta daca spui ca ti-a mai mers 5.1 (si sa ma scuzi de intarziere, nu prea pot sa intru tot timpul ) Link to comment
Guest amerikanu007 Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 ionut_amerikanu si vb mai multe acolo Link to comment
Recommended Posts