electron49 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Am un lcd veryo cu intrare hdmi 1 si am un cablu cu mufe hdmi mama cum ma leg la pc . ce-mi trebuie sa folosesc tv-ul in locul monitorului crt .MULTUMESC MULT. Link to comment
elmar Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 pai daca PC-ul(placa video) nu are iesire HDMI...va trebuie o placa video cu aceasta iesire.... Link to comment
iuli09 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 placa video din imagine are si iesire DVI ; se poate conecta televizorul si de pe aceasta iesire cu un cablu DVI-HDMI ; asta in ideea ca mai multe placi video au iesiri DVI decat au HDMI. Link to comment
electron49 Posted February 29, 2012 Author Share Posted February 29, 2012 Domnule iuli09 pe placa video care o am nu am iesire hdmi dar mai am o iesire tata cu 9 pini.acolo se poate cupla.tv-ul.multumesc nu ma prea pricep. Link to comment
naetv Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Si tv-ul nu are si intrare VGA ? asa ca la cablul de monitor ? Link to comment
elmar Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 dar mai am o iesire tata cu 9 pini.acolo se poate cupla.tv-ul.cred ca faceti confuzie acea iesire nu este video ...este portul serial...nu are nici o legatura cu placa video...daca tv-ul nu are si intrare vga atunci nu aveti decit sa va cumparati o placa care are iesire hdmi si care trebuie sa se potriveasca placii de baza ... cind va duceti sa cumparati aceasta placa specificati ce fel de calculator aveti ...altfel s-ar putea sa aveti surpriza sa nu mearga(sa nu aveti slotul specific placii video in placa de baza) Link to comment
electron49 Posted February 29, 2012 Author Share Posted February 29, 2012 domnilor nu are intrare vga.are numai hdmi 2 euroscarturi si intrarile de la digi. Link to comment
Spitfire Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Cum a zis si Dl. elmar atentie ca placa de baza a PC-ului sa aibe slot PCI-e, altminteri, daca aveti cumva slot AGP, singura solutie e o placa video pe AGP cu iesire DVI+cablu DVI-HDMI. Link to comment
nascadorel Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Vezi ca exista cablu adaptor VGA-HDMI http://www.ebay.com/itm/HDMI-GOLD-MALE- ... 2c5e7fec5a Link to comment
elmar Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Vezi ca exista cablu adaptor VGA-HDMIAti incercat dvs. un astfel de cablu si a mers?Eu unul, nu cred ca merge doar cu un simplu cablu ...exista convertoare vga -hdmi care transforma semnalul analogic VGA in unul digital HDMI...dar pretul unui astfel de convertor depaseste cu mult pretul unei placi video cu o astfel de iesire(ma refer la hdmi) Link to comment
nascadorel Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Vezi ca exista cablu adaptor VGA-HDMIAti incercat dvs. un astfel de cablu si a mers?Eu unul, nu cred ca merge doar cu un simplu cablu ...exista convertoare vga -hdmi care transforma semnalul analogic VGA in unul digital HDMI...dar pretul unui astfel de convertor depaseste cu mult pretul unei placi video cu o astfel de iesire(ma refer la hdmi)Cine a spus ca este un simplu cablu? este destul de clar ca are un convertor, dar asta nu conteaza pentru un simplu utilizator. Personal n-am folosit acest cablu dar am folosit destule altele si toate au functionat iar daca nu merge iti returneaza bani. Link to comment
elmar Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Cine a spus ca este un simplu cablu? este destul de clar ca are un convertor, dar asta nu conteaza pentru un simplu utilizatordvs chiar credeti ca un "cablu care are un convertor" costa doar 4 dolari???un convertor mai serios nu e mai ieftin de 60-70 euro... Link to comment
electron49 Posted February 29, 2012 Author Share Posted February 29, 2012 Pana la urma o sa-mi cumpar placa video. Ramane de vazut de care. Oricum va multumesc la toti pentru ca asa mai inveti cate ceva. Link to comment
nascadorel Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Cine a spus ca este un simplu cablu? este destul de clar ca are un convertor, dar asta nu conteaza pentru un simplu utilizatordvs chiar credeti ca un "cablu care are un convertor" costa doar 4 dolari???un convertor mai serios nu e mai ieftin de 60-70 euro... Chiar cred, mai clar "SANT SIGUR" Link to comment
electron49 Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Domnilor eu am un IBM M50 stiti cumva ce placa video i-mi trebuie? Link to comment
Recommended Posts