Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum leg PC cu tv

Recommended Posts

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

dar mai am o iesire tata cu 9 pini.acolo se poate cupla.tv-ul.

cred ca faceti confuzie acea iesire nu este video ...este portul serial...nu are nici o legatura cu placa video...daca tv-ul nu are si intrare vga atunci nu aveti decit sa va cumparati o placa care are iesire hdmi si care trebuie sa se potriveasca placii de baza ... cind va duceti sa cumparati aceasta placa specificati ce fel de calculator aveti ...altfel s-ar putea sa aveti surpriza sa nu mearga(sa nu aveti slotul specific placii video in placa de baza)

Vezi ca exista cablu adaptor VGA-HDMI

Ati incercat dvs. un astfel de cablu si a mers?Eu unul, nu cred ca merge doar cu un simplu cablu ...exista convertoare vga -hdmi care transforma semnalul analogic VGA in unul digital HDMI...dar pretul unui astfel de convertor depaseste cu mult pretul unei placi video cu o astfel de iesire(ma refer la hdmi)

Vezi ca exista cablu adaptor VGA-HDMI

Ati incercat dvs. un astfel de cablu si a mers?Eu unul, nu cred ca merge doar cu un simplu cablu ...exista convertoare vga -hdmi care transforma semnalul analogic VGA in unul digital HDMI...dar pretul unui astfel de convertor depaseste cu mult pretul unei placi video cu o astfel de iesire(ma refer la hdmi)
Cine a spus ca este un simplu cablu? este destul de clar ca are un convertor, dar asta nu conteaza pentru un simplu utilizator. Personal n-am folosit acest cablu dar am folosit destule altele si toate au functionat iar daca nu merge iti returneaza bani.

Cine a spus ca este un simplu cablu? este destul de clar ca are un convertor, dar asta nu conteaza pentru un simplu utilizator

dvs chiar credeti ca un "cablu care are un convertor" costa doar 4 dolari???un convertor mai serios nu e mai ieftin de 60-70 euro... :101