Guest DjSun Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Salutare si bine v-am gasit.Am si eu o problema, poate gasesc aici un raspuns.Am un mixer pioneer djm 350 care are 2 intrari line si 2 intrari phono.Pe intrarile phono intentionez sa conectez 2 microfoane wireless Sennheiser FreePort.Intrebarea mea este daca se poate?Din cate stiu eu se poate doar ca intrarea e stereo si microfonul imi da semnal mono, deci trebuie sa fac un fel de adaptor care sa imi faca semnalul din mono in "stereo" (practic semnalul de pe mono il splituiesc in cele 2 mufe rca).Acest adaptor trebuie sa contina si un condensator stie cineva de cat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galacticul Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 mai cauta pe net ceva...un adaptor la ce vrei sa faci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DjSun Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Pai daca gaseam adaptor sau ceva informatii nu mai postam aici ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
walldemar Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 In primul rand trebuie anulata corectia RIAA - intrarea PHONO accentueaza fr. joase ...daca nu ai componenta de curent continuu, nu-i necesar condensator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.