Guest ovidel_mm Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Incerc sa repar un radio Nordic , dupa ce acum 20 de ani l-am lasat fara tunerul FM acuma am facut rost de un tuner de la un alt aparat. L-am conectat , am masurat tensiunile de pe schema, totul ok dar nu merge, nu aud fasaitul caracteristic de FM.Pe medii. scurte merge dar in Fm nu. Imi dati ceva idei? Link to comment
Guest ovidel_mm Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 am aici si schema Link to comment
Toni Marginean Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Daca ati montat un tuner identic cu cel original de care sunteti sigur ca este bun, atunci raman doua variante:- contactele claviaturii sunt oxidate- ati facut vreo eroare la conexiuni. Link to comment
Guest ovidel_mm Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Da, contactele s-ar putea sa fie oxidate, aparatul fiind vechi, problema mea e ca nu am decat un aparat de masura digital si am nevoie de indrumare... Link to comment
Toni Marginean Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Daca reverificati legaturile la tuner si dati pentru inceput un spray contact la claviatura continui sa va ajut. O seara deosebita! Link to comment
Recommended Posts