Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sanyo c14ea80h

Recommended Posts

Salutare.Am la reparat acest televizor ,detin si telecomanda originala.Nu reusec sa intru in meniu pentru cautare programe.A avut cineva acest model.Un sfat va rog?

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• misuraelectronic

3

• vasile eugen

2

• leoncris

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

mare atentie , tovarasu`...! la acest model de tvc cautarea se face numai de pe bordul aparatului , din cite imi aduc eu aminte ...! :dadaca nici de pe bord nu vrea deloc sa faca tuning , inseamna ca este blocat in hotel tv...!

Sasiu ... EC2A ?

Da este acest sasiu.Pe panoul frontal am butoane volum ,canale,o tasta cu inscriptia F si un M,iar pe urmatorul buton este trecut PT si un romb desenat.Din butonul cu F respectiv M ,la prima apasare imi este culoare pe urma lumina,contrast respectiv semnele " < > ".La aparitia acelor semne pot cauta dar lent cum ar fi cautare fina.Dar pentru memorare nu stiu cum sa procedez.

se apasa pe rombul acela nenorocit :rzb ...nu mai stiu daca o data , de doua ori sau se tine mina mai mult pe el...! stiu ca asa se face pentru ca si eu m-am chinuit cindva o gramada de timp sa ma prind de ce naiba nu se putea cauta+ memora din telecomanda , desi e un aparat modern... :ciuda: