Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV WATSON FA3628T CU DEFECT CIUDAT


Guest ioan_pirv

Recommended Posts

Guest ioan_pirv

SALUT! Am un TV Watson FA3628T, SASIU 11AK36 care se manifesta in felul urmator:Dupa alimentarea TV se aprinde ledul de standby in culoarea rosie si dupa ce apas tastaP+ sau din telecomanda ledul se stinge (nu se transforma in verde) doar pentru o secunda dupa care trece iar in culoarea rosie si tot asa se manifesta. Dupa un timp cand in camera este mai cald dupa mai multe incercari ledul de standby din rosu se stinge si ramane asa si se aude cate odata un zgomot (fasait), apoi dupa un timp porneste. Sau daca dupa un timp din starea cu ledul de standby stins il opresc, dupa cateva incercari porneste mai repede.Dupa pornire imaginea este de culoare albastra si sare pe orizontala, apoi dupa aprox. 5 min. imaginea devine clara si este OK.Daca ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi.Multumesc.

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest ioan_pirv

Multumesc de raspuns,Ma pricep altfel nu mai intrebam aici.Am schimbat in secundar C820 (47u/160v), C827 (33u/160v), C823, C824 , C825 (100u/16v), C819, C822 (470u/16v), Am schimbal si in primar C808 (47u/400v). Dar defectul a ramas.Mie mi se pare ca mai degraba ca defectul ar fi in baleajul orizontal care porneste greu. Eventual aici daca nu ar fi ceva cond. electrolitic devalorizat. Ma gandesc ca a mai intalnit cineva problema si poate sti mai exact, ca asa sa schimbi toti electroliticii (pentru ca astia stie toata lumea ca se devalorizeaza in timp) nu este o solutie fiabila.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines