korind Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 buna seara ! are un prieten un tv regal ctv 1461s si nu are telecomanda ,si m-a rugat sa-i caut eu una ,dar nu gasesc .Poate sa-mi spuna cineva ce fel de telecomanda sa caut? nu stiu ce sasiu are ca poate o gaseam mai usor si tv-ul functioneaza si nu as vrea sa-l desfac.multumesc Link to comment
raileanu florin Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 desfal ca nu ia foc trebuie vazut cu ce componente e dotat ca asa cu va ajuta nimeni Link to comment
korind Posted February 22, 2012 Author Share Posted February 22, 2012 da aveti dreptate. multumesc Link to comment
raileanu florin Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 cei care vor sa va ajute nu o pot face pentru .ca le e greu uni dintre noi au sute de raspunsuri in calculatoare si nu le gasesc asa de repede daca nu dati mai multe detali despre tv acela Link to comment
korind Posted February 23, 2012 Author Share Posted February 23, 2012 este un sasiu 11ak36,va multumesc! am gasit si telecomanda Link to comment
Recommended Posts