iod2 Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 sa traiti, am o intrebare:\vreau sa imi iau autoriazatia de electrician pentru efectuarea de instalatii. care este procedura, de ce am nevoie? Link to comment
em2006 Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 http://www.anre.ro/documente.php?id=122 Link to comment
iod2 Posted February 20, 2012 Author Share Posted February 20, 2012 asta am gasit si eu......dar vreo cheste mai explicita nu este? Link to comment
H Robert Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Gasesti aici tot ce tine de autorizare ca electrician ce inseamna fiecare grad http://www.scribd.com/alina_iordache/d/ ... ectricieni Link to comment
em2006 Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 ...dar vreo cheste mai explicita nu este?Ce vrei mai explicit?Faci exact ce scrie acolo.Te prezinti la examen, sunt 2 sesiuni pe an, il iei, apoi, ca sa poti practica si sa faci tu un ban din asta, te inregistrezi ca pfa (persoana fizica autorizata) si platesti impozitul aferent.Daca ai un srl, e nevoie de atestare, informatii gasesti tot pe site la ANRE, chiar daca esti autorizat, nu poti practica in firma proprie daca nu e atestata.Autorizarea se face din 5 in 5 ani, eu de exemplu m-am reautorizat in sesiunea trecuta, autorizarea precedenta care expirase am avut-o din 2006. Link to comment
iod2 Posted February 20, 2012 Author Share Posted February 20, 2012 nu il are nimeni luat de acolo sa mil dea pe mail? ca nu am reusit a sa il iau deacolo Link to comment
H Robert Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Uite-l aici este in arhiva Link to comment
iod2 Posted February 20, 2012 Author Share Posted February 20, 2012 mersi mult............................ Link to comment
em2006 Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Cand downloadezi de pe site-ul anre, trebe sa pui tu de la tastatura extensia pdf sau doc, dupa caz, si o sa mearga.De fapt acolo e precizat tipul fisierului, nu stiu de ce au uploadat asa, eu i-am sesizat o data, cand m-am inscris ultima data la examen, dar se pare ca-i doare-n maus.PS examenul e usor, da-i bataie ca-l iei.Descarca fisierele mai recente de pe site anre.Ce ti-a dat Robert e bun pt informare, dar e mai vechi.Oricum, din ce am auzit de la colegii care erau la prima abatere, daca n-ai mai fost autorizat, e nevoie sa te inscrii la un curs, din pacate contra cost, acolo afli tot ce trebeSucces! Link to comment
iod2 Posted February 20, 2012 Author Share Posted February 20, 2012 cam cat ar costa toata treaba? eu am si un srl dar nu cred ca o sa autoriz firma... Link to comment
Recommended Posts