Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

bass-bumper

piglett

Recommended Posts

salutare!

de ceva timp caut pe piata noastra difuzoare cu cursa lunga a membranei..asa numitele bass-bumpere. partea proasta e ca nu prea sunt. am gasit doar la kon electronic si anume:

http://www.telecomenzi.ro/index.php?off ... y&pid=2024

pe asta l-am si auzit, suna bestial daca ai incinta inchisa si un procesor de subwoofer........

aveti vreo idee de unde pot procura si alte difuzoare???

multumesc!

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mircea Bartic

3

• piglett

3

• adi_0106

2

• Sharky

1

:toimonster: Chestia aia are rezonanta la 40Hz, pusa intr-o cutie inchisa mai urca mai mult....Doar cu un egalizator mai faci ceva, dar esti limitat de puterea care o poate disipa bobina care e nuai de 2" si nici nu e prea bine lucrata.Pe langa asta si motorul e cam slab, are BL mic deci mai multa putere ca sa il misti din loc.Xmax e sub 10mm, deci nu are rost sa ne entuziasmamEu am luat o bucata dinaia plus niste difuri SAL la fabulosul pret de 800mii.Am incercat sa scot tot ce pot din ele...dar mare lucru nu am reusit.Sunt si alte modele cu Xmax mare si fs scazuta, vezi difuri auto.

ok, niste parametrii TS nu sti?si niste linkuri te rog...daca mai stii si alte bass-bumpere pe piata noastrasi ma gandeam la Peerless-ul din PDF.....dar trebuie sa fac comanda pe net sau adus din afara....

ok Nexus...am tras un ochi pe http://www.ground-zero-audio.com

totusi lipseste ceva: o lista de preturi. ne poti da si asa ceva?

si inca ceva....Pioneer Premier cum ti se pare? cel de 12" care pare-mi-se ca a castigat 3 ani la rand campionatele de bass din California sau Florida...nu mai tin minte exact....

salutare!

de ceva timp caut pe piata noastra difuzoare cu cursa lunga a membranei..asa numitele bass-bumpere. partea proasta e ca nu prea sunt. !

analizeaza putin modelul asta de la SAL:

Posted Image

mai jos ai parametrii, dimensiunile si aplicatii pt el

am simulat putin incintele recomandate acolo si ...... arata bine

salutare!

de ceva timp caut pe piata noastra difuzoare cu cursa lunga a membranei..asa numitele bass-bumpere. partea proasta e ca nu prea sunt. !

analizeaza putin modelul asta de la SAL:

Posted Image

mai jos ai parametrii, dimensiunile si aplicatii pt el

am simulat putin incintele recomandate acolo si ...... arata bine

adi, bestiuta de la SAL e acceptabila, dar trebuie "preparata" daca vrei sa obtii spl mare din ea fara sa se distruga

adi, bestiuta de la SAL e acceptabila, dar trebuie "preparata" daca vrei sa obtii spl mare din ea fara sa se distruga

adevarat ...... dar tinand cont ca este pt masina - mie mi-ar fi de ajuns SPL ul pe care il are asa cum e el combinat cu frecventele joase pe care le poate reda :supz:PS: chiar acum am venit de la masina - mi-am montat dupa bancheta (sub luneta) 2 ydd 200 lpp de la kon ..... si cand am ridicat putin volumul am constatat ca numarul de inmatriculare a inceput sa zbarnie :smt003pai daca pun un woofer cu o bestie d`asta de la SAL si dau in el cu cel mult 300 W - raman draculu` fara numar la masina :crazy: :w00t: :chior: :crazy: :w00t: :chior:

ma refeream ca in aplicatia pt care este vanduta nu va rezista decat daca i se fac anumite modificari la bobinaChinezii care produc SAL-ul s-au cam zgarcit la adeziv la bobina :partyman: