Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

CA sa ma laud cu ce au facut bunii mei prieteni

sogard_2003

Recommended Posts

• Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• radue

3

• Extrem

3

• Bogdi16

2

• sogard_2003

2

Top Posters In This Topic

intrebare. le poti folosi intro incapere de 10x10m adik o sufragerie?? Raspunsul este NU si atunci pt ce are rost sa faci asemenea boxe, doar pt 2 petreceri pe an??

Sa stiti ca aici ii dau dreptate la raresvintea pt ca am fost la un coleg care are asa o boxa cu hp15w bandpass ...si la 40 de w deja te chinuie bassu intr-o incapere de 5*4*4 :finga: La intrebarea ,,care este avantaju?'' este foarte simplu.... ai o boxa relativ ieftin facuta (4 mil ) cu o putere ENORMA si o poti folosi si la petreceri ... Personal nu fac asa ceva, pentru ca pe mine nu ma prea intereseaza puterea lui (daca are peste 50 de w RMS e super bine) pe mine ma intereseaza calitatea sunetului.... si cu un astfel de proiect nu poti spune ca ai ,,calitate'' :goodman: Fiecare proiect cu avantaje si dezavantajele lui :rock:

Pai atunci cand asculta poate ii place sa aiba si bas, nu facatura de bas ( in sensul ca basul adevarat se simte, nu numai se si aude :smt016 )Oricum, eu unul daca as avea bani mi-as baga in camera 2 suburi de 18" si sateliti de 15"+1", plus amplificare :snakeman: acuma am numai fullrange-uri de 15"+1"(mai bine spus tweeter seria pht ) si imi trebuie mai mult :smt003 :smt007

oricum, eu unul daca as avea bani mi-as baga in camera 2 suburi de 18" si sateliti de 15"+1", plus amplificare

Ce camera ai 20 *20 ?! :smt003

Pai atunci cand asculta poate ii place sa aiba si bas, nu facatura de bas ( in sensul ca basul adevarat se simte, nu numai se si aude )

Cumpara un dif pt subwoofer de 25 cm ... mori incet :finga: cu asta vreau sa zic ca il simti si in creier :supz:

cam 40 mp: 7x5 plus inca vre-o 5 mpinalta de 2,1 mcredema, dupa gustrurile mele e prea putin ce am eu acum...poate dupa ce o sa dau cu putere mai mare in boxe o sa fiu mai multumit, dar nu stiu :finga:

dupa parerea mea deja peste 100w este BOALA pt ca nu ai cum sa suporti atat de mult. sa nu se supere nimeni da asta e parerea mea. deja la 100w iti zdrangane si pupiila, deci mi se pare o crasa nebunie sa faci ceva mai mult de 100wacu sa NU va suparati da asta e parerea mea

intrebare. le poti folosi intro incapere de 10x10m adik o sufragerie?? Raspunsul este NU si atunci pt ce are rost sa faci asemenea boxe, doar pt 2 petreceri pe an??

scuze raresvintea ca iti zic dar nu sunt pentru casa facute.(acolo am unitra 75w) :supz: :supz: sonorizam petreceri gen nunti botezuri si alte chefuri mai mici.Intelegi? :drinkers: :finga:

TOTAL DE acord cu SNake :weedman: Vreau sa stiu ca am putere!!!...ma ataca hotii..sa am cu ce sa ii atac!!...bag acol..150Db...sa vezi cum o taie pe 4 carari.. :finga: 100..W..credema ca nu e mult..dar depinde si de ce SPl atingi..la 100W...un wn15S...suna destul de frumos...poate ca m-ar multumii..si pe mine si pe Snake.. :partyman: