sogard_2003 Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 asteas boxele noastre :drinkers: :partyman: :supz: :prayer: :drinkers: :drinkers: Link to comment
Extrem Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Arata f bine si presupun ca suna la fel de bine :rock: Link to comment
Guest Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 intrebare. le poti folosi intro incapere de 10x10m adik o sufragerie?? Raspunsul este NU si atunci pt ce are rost sa faci asemenea boxe, doar pt 2 petreceri pe an?? Link to comment
Bogdi16 Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Chiar asa...dc nu le poate folosii.?? Link to comment
Guest Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 pai dak alea depasesc 400w nu poti suporta. nai cm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :finga: Link to comment
Guest c_cris85 Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Pai ce, le dai la maxim? Le folosesi la 20% din putere :smt012 Link to comment
Guest Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 pai si atunci la ce le mai faci de 400w. asa iti faci de 100w si cu assta basta, ca te costa numai trafu 2.000.000 la o stayie de asta Link to comment
Extrem Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Sa stiti ca aici ii dau dreptate la raresvintea pt ca am fost la un coleg care are asa o boxa cu hp15w bandpass ...si la 40 de w deja te chinuie bassu intr-o incapere de 5*4*4 :finga: La intrebarea ,,care este avantaju?'' este foarte simplu.... ai o boxa relativ ieftin facuta (4 mil ) cu o putere ENORMA si o poti folosi si la petreceri ... Personal nu fac asa ceva, pentru ca pe mine nu ma prea intereseaza puterea lui (daca are peste 50 de w RMS e super bine) pe mine ma intereseaza calitatea sunetului.... si cu un astfel de proiect nu poti spune ca ai ,,calitate'' :goodman: Fiecare proiect cu avantaje si dezavantajele lui :rock: Link to comment
radue Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Pai atunci cand asculta poate ii place sa aiba si bas, nu facatura de bas ( in sensul ca basul adevarat se simte, nu numai se si aude :smt016 )Oricum, eu unul daca as avea bani mi-as baga in camera 2 suburi de 18" si sateliti de 15"+1", plus amplificare :snakeman: acuma am numai fullrange-uri de 15"+1"(mai bine spus tweeter seria pht ) si imi trebuie mai mult :smt003 :smt007 Link to comment
Extrem Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 oricum, eu unul daca as avea bani mi-as baga in camera 2 suburi de 18" si sateliti de 15"+1", plus amplificareCe camera ai 20 *20 ?! :smt003Pai atunci cand asculta poate ii place sa aiba si bas, nu facatura de bas ( in sensul ca basul adevarat se simte, nu numai se si aude ) Cumpara un dif pt subwoofer de 25 cm ... mori incet :finga: cu asta vreau sa zic ca il simti si in creier :supz: Link to comment
radue Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 cam 40 mp: 7x5 plus inca vre-o 5 mpinalta de 2,1 mcredema, dupa gustrurile mele e prea putin ce am eu acum...poate dupa ce o sa dau cu putere mai mare in boxe o sa fiu mai multumit, dar nu stiu :finga: Link to comment
Guest Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 dupa parerea mea deja peste 100w este BOALA pt ca nu ai cum sa suporti atat de mult. sa nu se supere nimeni da asta e parerea mea. deja la 100w iti zdrangane si pupiila, deci mi se pare o crasa nebunie sa faci ceva mai mult de 100wacu sa NU va suparati da asta e parerea mea Link to comment
sogard_2003 Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 intrebare. le poti folosi intro incapere de 10x10m adik o sufragerie?? Raspunsul este NU si atunci pt ce are rost sa faci asemenea boxe, doar pt 2 petreceri pe an?? scuze raresvintea ca iti zic dar nu sunt pentru casa facute.(acolo am unitra 75w) :supz: :supz: sonorizam petreceri gen nunti botezuri si alte chefuri mai mici.Intelegi? :drinkers: :finga: Link to comment
Bogdi16 Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 TOTAL DE acord cu SNake :weedman: Vreau sa stiu ca am putere!!!...ma ataca hotii..sa am cu ce sa ii atac!!...bag acol..150Db...sa vezi cum o taie pe 4 carari.. :finga: 100..W..credema ca nu e mult..dar depinde si de ce SPl atingi..la 100W...un wn15S...suna destul de frumos...poate ca m-ar multumii..si pe mine si pe Snake.. :partyman: Link to comment
Recommended Posts