Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema laptop


Guest jossty

Recommended Posts

Salut imi cer scuze ca va deranjez dar am mare nevoie de niste sfaturi.Am achizitionat in urma cu 6 luni un laptop MSI CR620,l-am prins la oferta.De ceva timp a inceput sa faca un zgomot urat banuiesc ca e coolerul,zgomotul asta incepe cand il deschid si nu se mai opreste deloc pana nu il inchid.Laptopul este in garantie nu m-am bagat sa il desfac nici nu prea ma pricep,ce ar trebui sa ii fac?Este cazul sa il trimit in garantie? De ce este coolerul asa solicitat atata timp cat eu nu joc jocuri ,nu folosesc programe sofosticate,pur si simplu il deschid si incepe sa faca ca avionu.

Link to comment
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Lipsa de vaselina/ulei si praf din belsug. In timp pe radiator s-a depus praf si nu mai circula aerul prin el, acesta se incalzeste si automat ventilatorul e mai turat pentru a mentine o temperatura mica.Puteti incerca cu jet de aer de la un compresor sa il mai desfundati.Bineinteles ca solutia cea mai buna este curatarea, ori il desfaceti dvs ori la garantie.

Link to comment

cum spuneau si cei de mai sus trimitel la garantie e cel mai bine nu e neaparat o problema cu coolerul poate fi cinesie hdd ul daca e ala si face asa urat sigur nu mai tine mult eu am o problema cu coolerul dar stiu sigur a el este klam uns lam curatat degeaba cred ca e uzate bucsile alea care tine axul si face galagie dar nu e deranjant

 

Editat de ComponentePC: Deranjati sunt ochii mei de scrierea ta! Cand vorbesti te mai opresti sa respiri? Cate legi ale limbii romane incalci?

Link to comment

Am uitat sa mentionez ca in momentul in care incepe sa faca zgomotul mi se misca foarte greu laptopul si ii mai dau cateodata o palma dedesupt si se opreste dar daca il bruschez sau ii schimb pozitia incepe ar sa faca zgomotStiu ca cooleru incepe sa isi faca treaba cand este atinsa o anumita temperatura dar la mine se aude zgomotul de fiecare data cand il deschid iar laptopul este rece deci nu inteleg ce e cu cooleru ala de ce se invarte asa?Pot controla coolerul in vreun fel?Laptopul are 6 luni,nu l-am desfacut niciodata de cand l-am luat.Va rog ajutati-ma nu prea stiu ce sa fac.

Link to comment

daca merge in "suturi" si cu palme atunci poate fi hdd cum au mentionat si colegii. acu mai depinde si ce ai instalat pe el si ce prog rulezi cind "incetineste". pt nu a avea dureri de cap trimite-l in garantie(dar salveaza ce ai de salvat de pe el ). de este hdd cu probleme si il schimba pa pa toate fisierele tale personale. succes!!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines