Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

instalare windows


Guest tadrian

Recommended Posts

Guest tadrian

Am un notebook Hp530 si de 3 zile ma chinui sa instalez un windows 7 pe 32 de biti (de pe dvd).cand se pregateste sa intre in instalare se opreste pur si simplu,fara nici un mesaj de avertizare.Am incercat si cu un windows xp pe 32 biti si tot la fel face.Nu inteleg care ar fi problema.Ma poate ajuta cineva?Vreau sa subliniez ca acum tot windows 7 pe 32 de biti am (nu a fost instalat de mine,iar cel care mi l-a pus nu este de gasit momentan:))))

Link to comment
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest tadrian

am 2 placute de ram (fiecare de 1 Gb) .Cu bateria ,nu am avut probleme(problema cu opritul notebook-ului nejustificat este doar la instalarea windowsului si la acelasi pas,exact dupa ce apas pe space pentu bootare apare imaginea cu intrarea in windows setup si cand se incarca acea linie pana la aproape 100% se stinge )

Link to comment
  • 1 month later...
Guest tadrian

posibil sa instalezi un septar tunat ,luat de pe net si iti intra in conflict cu partea de hardware.. la ce pas se poticneste magauaia? :nas:

mda..am lipsit ceva timp de pe forum ...chiar din cauza laptopului.Poate daca nu e prea tarziu :aleg windows-ul pe care doresc sa il instalez(boot) ,apoi imi apare o bara de incarcare (intrare in setup,sau ceva de genu'),cand se umple acea banda ,se opreste magauaia....0singurul indiciu pe care il am este acela ca de fiecare data(cu orice fel de window:xp,7,vista ) la acelasi pas se opreste:)))
Link to comment
  • 4 months later...
Guest tigara_electronica

Si eu am avut aceasi problema cu un laptop nou Lenovo ideapad. Windows 7 manifesta aceleasi simptome la instalare. Cred ca afost o incompatibilitate de hard. IN final am instalat XP care merge excelent (inca :)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines