Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia 5200


Recommended Posts

Salutare.Am incercat sa fac o resoftare la un Nokia 5200 (telefon functional dar facea unele mici probleme la anumite aplicatii - deci banuiam softul). Am citit fel si fel de tutoriale pe net, in mare parte am inteles cum trebuie procedat, am pregatit softul necesar (phoenix) si am facut exact ca in acele tutoriale (mai mult de curios, sa vad daca pot face o resoftare). A inceput resoftarea, a sters de prin telefon tot ce misca apoi timp de o ora telefonul nu a mai facut absolut nimic, programul s-a blocat si am fost nevoit sa restartez windowsul. Am repornit phoenix-ul, am conectat telefonul pe "no_connection" alegand seria lui (rm-174) si am incercat sa-i restaurez softul selectand optiunea "dead phone".Pana aici toate bune si frumoase pana a mesajul "Waiting for usb device....". In acel moment apare o fereastra care zice: "Firmware updating failed" si "Flash: Boot rom was not detectedafter phone boot up. Unable to start flashing".Ii dau retry dar eroarea se repeta.Versiunea de phoenix folosita este 2011.46.002.47246.Intrebare: mai pot sa-i fac ceva sau "service" scrie pe el? Daca da ce imi recomandati (sfaturi, softuri etc)?Multumesc anticipat.

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Multumesc pentru raspunsuri.

ai scris versiune de soft mai mica sau mai mare decat aveai in tel? incearca cu ultima versiune. daca nu merge mergi la service.

Am dat la phoenix sa caute ultima versiune in functie de codul acela de 7 cifre (l-a detectat automat). Acum nu stiu cu exactitate cum ii zice la optiune, sunt pe linux si nu am un phoenix la dispozitoe sa arunc o privire. Problema este ca dupa ce a terminat de sters el pe acolo ce vroia a "inghetat" ca si cum nu ar mai fi avut de facut nimic, din contra , a blocat si windowsul.@adicontakt, multumesc pentru sfaturi, le voi pune in practica si va anunt rezultatul.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines