Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest bogdan horga

schema doina sigma

Recommended Posts

Guest neculea corneliu

eu o am ,da habar n-am cand pot sa ti-o postez.am si statia dar schema de pe hartie e un pic diferita fata de statie.cred ca au fost mai multe versiuni de doina sigma.in fotografia de pe schema are o mufa de intrare in plus sau in minus ,nu mai tin minte exact.

Link to post
Share on other sites

D-ul ., s-ar putea sa ai dreptate ca au fost mai multe variante de amplifuri Sigma, eu imi aduc aminte de una cu fata de plastic si butoane mai mari, cu corpul negru, stelate si cu capacel alb. De asemenea se vedeau EL34 Tesla in pozitie orizontala.

Link to post
Share on other sites

va rugam, sa postati schema cu doima sigma, pe care o aveti ,ca noi avem deja limba pe umar. sinteti singurul pe care l-am auzit ca posada asa ceva. daca trebuie, sintem dispusi, sa dam si un ban pe ea. multumim!

Link to post
Share on other sites

Cred ca ne racim gura degeaba. Nu cred ca e asa mare lucru sa scanezi cateva foi cu scheme ca doar nu e o carte.Poate sa asteptam luna mai sa se implineasca fix un an de cand a promis. :prayer: Pacat de asa atitudine colegiala :smt003

Link to post
Share on other sites
Guest neculea corneliu

stiu ca m-am facut de ras.tot schema de alfa o am si eu.una din ele,pentru ca deja am doua alfa diferite si o sigma.la sigma nu mai inteleg cum e alimentarea pentru ca a umblat unul inaintea mea prin ea.se pare ca are o topologie destul de diferita de restul.am fost mirat cand am dat de sigma pentru ca are niste etaje prea asemanatoare cu cele de drive din mesa boogie dual rectifier.ma refer la acea rezistenta de 39 de kile si clasicele 1k8 din catozii ecc-urilor.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines