Guest K18 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Salut la toti ... mi-am cumparat un nou elicopter rc cu ceva timp in urma ( sunt incepator al aeromodele-lor .. .deci mi-am cumparat pt. inceput un : low-cost - new beginner's RC heli : - POCKET HELICOPTER- Mini series : - Info's : -Apache Helicopter- (D. vers. - Black colour Heli.) 3 Channel- 3D Fly ,Super wide Infrared Transmission Technology, Tri-Band Technology,Auto Stable Precision Speed,Unique Material Withstands Crashes,Miniature Size Light Weight. Vers.No.8806A - From : Hua Xiang Toys - Made in China - ...deci nu este o jucarie performanta dar pt. inceput cred eu ca este ok ... aici link : http://huaxiangtoys.diytrade.com/sdp/80 ... pache.html ...as dori niste informati sau idei in legatura cu acest produs ... va multumesc o zi buna Editat de Madalina:modificare nume subiect Link to comment
Mindware Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Face parte din modelele de unica folosinta.Accepta de pe acum ca se va uza si nu vei mai avea cum sa-l repari.Daca nu se rup pinii/axul care tine sistemul de pale/stabilizare giroscopica, se vor roade dintii reductoarelor principale. Acolo chiar nu mai ai ce face.Pare rau dar asta-i adevarul.Mai bine investeste in avioane(planoare). Link to comment
Recommended Posts