Guest tavi77 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 salutam o problema la laptop-hp compaq 6910p-a inceput cu un tiuit ..care l am ignorat la inceput, dupa aceea imaginea palpaia(flashuri) si culoarea devenea purpurie..Pana cand m am hotarat sa desfac ecranul si am gasit sursa care tiuia(de pe yotube am aflat ca ii zice invertor).l am luat din locasul lui,i-am scos mufele,i-am mai tras 2 bobarnace si l am pus inapoi, acum ecranul are imaginea clara dar se tot aude tiuitul ...mai incet se aude dar se aude.also ash vrea sa stiu de la cineva care poate sa imi dea un raspuns sigur... am nevoie de un alt invertor? am gasit pe ceva site "doctorlaptop" invertoare .dar pt fiecare model de laptop .. vreau sa stiu daca imi iau unul trebuie sa fie exact pt hp compaq 6910p ? sau merge si de la alt model de hp compaq?va multumesc Link to comment
leoncris Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Du'l la un service pana nu'l strici de tot.Cu ... bobarnace nu rezolvi nimic.Posibil tensiune marita pe alimentare invertor (C_uri uscate) . Link to comment
Guest tavi77 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 pai pt ce sa il duc la service..ca pot sa cumpar si eu un invenrtor si sa il inlocuiesc...vreau sa stiu daca imi trebuie un invertor exact pt modelul de laptop ce il am...sau merge si altul ..evident tot HP ? Link to comment
Guest tavi77 Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 nici un raspuns?acum s a dus de tot..imaginea e foarte slaba se vede doar daca pun o lumina pe ecran... deci imi trebuie un invertor nou? iar daca da... ce model imi trebuie? exista invertoare care sunt compatibile cu modelul meu de laptop sau.. imi trebuie exact pt ce am eu? Link to comment
ComponentePc Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Depinde, unele invertoare se potrivesc la mai multe modele de laptop-uri din ce stiu. Am un invertor de la un Amilo L7320GW, nu stiu daca s-ar potrivi. Link to comment
leoncris Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Verifica si lampile .Posibil sa ai o surpriza ! Link to comment
Guest tavi77 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 surpriza surpriza..era neonul:P Link to comment
Recommended Posts