Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator MAC Audio MPX2000

Guest slash21

Recommended Posts

Guest slash21

va salut,sunt nou pe forum si acesta este primul meu post.am si eu o problema sau mai degraba o dilema cu un amplificator,el fiind luat second hand.l-am desfacut sa vad daca are ceva hibe prin el si am descoperit o piesa cu un piciorus rupt/dezlipit si nu stiu ce este piesa aceea si ce face ea si daca se poate repara.eu nu am prea multe cunostiinte in electronica doar asa foarte vagi.o sa pun o poza cu piesa despre care vorbeam am incercuit-o cu rosu, pe ea mai scrie 183j63.scuzati calitatea pozei e facuta cu telefonul.va rog sa ma ajutati cu un raspuns,multumesc.

post-63320-139829373681_thumb.jpg

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest slash21

e pe partea cu reglajele nu unde se conecteaza difuzoarele si inca nu l-am incercat pentru ca nu am kitul de cabluri.abia ce l-am luat de cateva zile.m-am uitat mai bine la condensatorul acela si vad ca are piciorul rupt si niste urme de surubelnita pe el,vad ca si placa are o zgarietura probabil a vrut sa il scoata.nu are nimica daca il desfac ca vad ca are niste pasta termoconductoare?

Guest slash21

din fericire s-a rezolvat,am scos capacul de deasupra de la amplificator si cel de pe fund,am localizat piciorusele de la condensator si le-am dezlipit.condensatorul mai avea un pic de piciorus ramas afara(ma refer la cel rupt)si am luat un led, i-am taiat un piciorus mai lung si l-am lipit pe cel rupt,pe urma l-am prelungit si pe celalat picior,a introdus piciorusele in gauri,am lipit si am taiat excesul de piciorus si cam asta a fost.acum condensatorul sta un pic mai inaltat fata de celelalte din cauza adaosului de cositor de pe picioruse, dar nu deranjeaza cu nimca.tin sa multumesc tuturor care mi-au raspuns la aceasta problema si pentru sfaturile date. Multumes,cu respect slash21.