Guest metmet Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 buna ziua,televizor ITT NOKIA 6382 TOP DIGIVISION 5437 5481 H 908 071 ,imaginea este marita pe orizontala,scrisul este mare si lat,tensiunea de FIT este mica,daca apropii creionul de tensiune de pipa,nu indica.ajutati-ma va rog sa-l repar.multumesc. Link to comment
flaviu Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 daca imagine pe cadre este incadrata corect inseamna ca ai defect de EW si cam acolo ai de se facut masuratori dar nu cu creionul de tensiune Link to comment
elmar Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 imaginea este marita...dar cum ? este curbata/deformata pe margini(stinga-drepta) ?imaginea este mai intunecata ca de obicei?tensiunile sursei sunt in regula? Link to comment
Guest metmet Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 buna ziua,nu pot citi scrisul,imaginea nu se incadreaza normal pe orizontala,este prea latita stanga/dreapta,nu am o schema,pentru masuratori,multumesc. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Va salut ! Schema o puteti lua-o de pe acest linck : http://elektrotanya.com/nokia_6362_6382 ... nload.html . Succes !!! Link to comment
elmar Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 daca puteti sa faceti o poza ecranului cu un film ceva...sa vedem si noi cum sta lucrurile... o schema e aici verificati daca se potriveste cu sasiul dvs... Link to comment
Guest metmet Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 buna-nu am putut deschide ce mi-ati trimis,deci imaginea este marita mult spre stanga si dreapta,nu am cu ce sa fac poze. Link to comment
elmar Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 schema e in format PDF...si se deschide cu adobe reader sau cu foxit reader(acestea trebuie sa le instalati pe calculator) Link to comment
Recommended Posts