seby19www Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 ce sanse sunt sa rescriu softul din televizor cu o versiune de model mai nou adica ue32d6000 care este un smart tv.....cel initial nu este un smart tv.....poate e o prostie ce zic dar intreb si eu.....multumesc! Link to comment
elmar Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 ce sanse sunt sa rescriu softul din televizor cu o versiune de model mai nou adica ue32d6000 care este un smart tv.....cel initial nu este un smart tv.....poate e o prostie ce zic dar intreb si eu.....multumesc!softurile tv...nu sunt ca windows-ul sa recunoasca automat componetele PC(in special cele de baza ...cum ar fi placa video)..daca softul nu e facut special pentru acel tv...nu va merge...si veti ramine cu un tv defect...care greu o sa mai reusiti sa-l faceti (mai ales daca nu aveti firmware-ul original...) Link to comment
seby19www Posted January 21, 2012 Author Share Posted January 21, 2012 aha....firmware-ul original cred ca e cel de pe site de la samsung la fel si cel care as vrea sa-l scriu se gaseste tot acolo....sunt mari sansele sa nu mearga, dar ma gandeam si eu....deocamdata nu imi permit sa-l stric....mersi de raspuns... Link to comment
Recommended Posts